Angel Trumpet Plant

Angel Trumpet Plant


Et medlem av Solanaceae familien, engelen trompet anlegg (Brugmansia) er en nær slektning av petunia, tomat og potet. Native til Sør-Amerika, trives engel trompet i landskapet som en hardfør, urteaktig busk. Meget dekorativ, setter engelen trompet anlegget på sitt beste show på kvelden. De store oppblomstringer av engelen trompet åpne opp når mørket faller på, og holde åpent til solen står opp om morgenen.

Identifikasjon

De engel trompet plante tiltak mellom 4 og 5 fot høy, med en 5-fots spredning på maturity.The anlegget produserer dramatiske, trompet-formede blomster som blomstrer i nyanser av hvitt, rosa, oransje, rødt og gult, bare for å nevne noen . Angel trompet blomster måle 6 til 8 inches i lengde, og avgir en behagelig aroma som er svært merkbar i kveld.

Geografi

Angel trompet plantene er hardføre i USDA planting sonene 9 til 11, hvor vintertemperaturer ikke faller under 20 grader Fahrenheit. I sitt naturlige miljø, vokser engelen trompet anlegget innenfor fuktig jord av landets enger og skrå terreng. I hagen miljø, engel trompeter foretrekker sol, godt drenert jord, holdes fuktig hele tiden til en 1-tommers dybde.

Jord innstillinger

Gartnere bør vurdere en jord test før planting en engel trompet plante. Angel trompeter foretrekker å vokse i jord med en pH-verdi mellom 6,5 og 7,0. En jord test kjøpt fra en hage senter kan bidra til å bestemme pH-verdien i jordsmonnet. Hvis testen kommer tilbake med en pH lavere enn 6,5, lime lagt til jord vil heve den. For en jord test som måler over 7,0, torvmose blandet med jord vil senke pH-verdien. Både kalk og torvmose er brukt i henhold til produsentens instruksjoner.

skadedyr

Engelen trompet anlegget er utsatt for skadedyr, slik som edderkopp midd og sommerfugllarver. Larvene er den mest ødeleggende av de to, skrubb spise bladene av engelen trompet da igjen å mate på planter. En jevn strøm av vann er vanligvis nok til å avskrekke edderkopp midd, men larvene kan kreve handpicking eller bruk av et insekt såpe brukt per etiketten.

Advarsel

Det er viktig å huske på at blader og blomster av engelen trompet planten er giftig. Faktisk, Better Homes and Gardens rapporterer at enkelte lokaliteter har forbudt å plante engel trompeter. Symptomer på engels basun forgiftning inkluderer hallusinasjoner, muskelsvakhet, tørr munn, feber, lammelser og en økning i blodtrykk og puls. Mistenkt inntak krever øyeblikkelig legehjelp.

Related Articles

  1. Tiltak for små hvite Feil på Angel Trumpet Planter
  2. Deler av en Angel Trumpet Plant
  3. Gjør Angel Trumpet Planter som kalk i jorda?
  4. Hvite Bladlus på Angel Trumpet Planter
  5. Forplanter Angel Trumpet planter innendørs
  6. Bladene på My Angel Trumpet Plant er døende
  7. Hvordan Plant forplantet Angel Trumpets
  8. My Angel Trumpet Har gule blader
  9. Angel Trumpet Flowers: Hvor lenge må de ta å blomstre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*