Apple Negl Verktøy

Apple Negl Verktøy


Mange forskjellige typer epler er fruktene av pode. Grafting er en prosess i hvilken stengler og røtter kombinere fra forskjellige trær for å frembringe en ny frukt. Stammen er kuttet fra en tre og er festet til et annet tre med røtter. Resultatet er en ny type eple som ikke kan dyrkes på sin egen. Det er ikke vanskelig å pode et epletre med noen enkle verktøy, som ofte er tilgjengelig i en pode kit.

kniver

Kniver er en fundamental del av pode, og det er to hovedtyper av kniver som brukes i prosessen. Den første kniv er det spirende kniv, som brukes til å kutte podekvistene eller stengler. Den andre kniv er pode kniv, som brukes til å skjære inn i treet ved det punkt hvor smart er satt inn. Du kan oppnå begge disse oppgavene med en god kniv, men pass på at kniven er ren slik at bakterier ikke vil få i åpningen.

Teip

Tape er nødvendig for å binde smart å rotstokken. Feste ætling til rotstokken er avgjørende for fremveksten av den nye grenen. Spesialiserte poding av båndet kan bli funnet og kjøpt for dette formål, er det imidlertid ikke avgjørende. Du kan også bruke teip, elektriker tape eller gummilister, bare så lenge de er sterke nok til å binde.

Negl Wax

Pode voks brukes til å fylle hull og sprekker etter at du plasserer Scion innenfor båndet. Det er ikke avgjørende for prosessen med å pode. Det gjør imidlertid øke suksessen og brukervennlighet av pode som det er spesielt designet for prosessen.

Related Articles

  1. Apple-plukking Verktøy
  2. Verktøy for å fjerne taket helvetesild og negler
  3. Kan man lage en ny Apple Tree ved å kutte av en gren og stikker den i fuktig jord?
  4. Vinyl Siding Verktøy og tilbehør
  5. Avrivnings Verktøy for Pneumatisk Taktekking
  6. Hvordan å finne en match med en negl
  7. Verktøy for Klatring en bratt Roof
  8. Verktøy for flatt tak
  9. Kommersielle Taktekking Verktøy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*