Backyard Planting Ideas

Backyard Planting Ideas


En av de hotteste voksende trendene for huseiere er kjønn bakgården. Ved planting bakgården, husk hva bakgården skal brukes til. Vil det fungere som en underholdning, avslapping eller en hage oase for familie og venner? Enten planting er rettet til å uttale seg om kunstnerisk sans eller for å uttrykke din kjærlighet og takknemlighet for skjønnhet og natur, bør trofeet bakgården gjenspeile din personlighet.

Backyard grønnsakshage

Hvis bakgården har god plass, bør du vurdere å sette av et område for å plante grønnsaker. Hvis du plante i opphøyde senger eller i bakken, tenker rundt hagen med merkelig store steiner, blomster og dekorative potter, eller dyrket område i fantasifulle former og fasonger. Hvis plassen for planting er begrenset, plante grønnsaker i containere. Enhver container stand til å holde jord og la vannet renne fra den vil fungere som en plante kar.

Låne barnas plaskebassengene for å plante forskjellige varianter av følges grønnsaker. Rødbeter, salat, løk, peppermynte, kål og brokkoli se bra ut og vokser godt sammen i et basseng. Avrunder sortimentet med salvie, rosmarin, rosenkål, og kamille. Ordne bassengene selv i attraktive innstillinger.

Backyard Trees

Plant løvtrær der bladene vil hjelpe skygge huset fra den varme sommersolen. Etter at bladene faller, vil de nakne trærne la i vintersolen. Eviggrønne trær forbli grønn hele året og omfatter furu, levende eik, sørlige magnolia og selje. De fleste evergreens vokse seg stor og frodig, og kan fungere som vindbryter. De trenger lite i veien for vedlikehold.

For blomstrende trær, anlegg Dogwood, kirsebær, lilla, tulipan og frukttrær. Mutter trær gir mat for deg og ekorn også. Sort valnøtt olje, er imidlertid toksisk for noen annen vegetasjon. Trærne skal plantes ut til seg selv.

Backyard Privacy

Å stenge ute støy og legge til privatliv i soling, avslappende og smooching områder, anlegg fra en rekke bartrær kjent for sin evne til å sette opp vegger og barrierer. Holly, Leyland Cypress, italienske Cypress, einer, poppel, Cleveland pære og bær vinranker danner tette gardiner som blokkerer ut uønskede visninger. Bløt vakt av privatliv vegetasjon ved å plante lavt voksende dekorative gress og blomster i nærheten av deres føtter.

Backyard Flowers

Blomster legge til farge, skjønnhet og eleganse til bakgården. Blomster tiltrekker også insekter som bier og sommerfugler som bærer pollen som grønnsaker og frukt behov for reproduksjon. Plant ulike typer blomster i containere deretter plassere containere på krakker, bord og står --- alle på ulike nivåer for å danne en duftende blomstrende jungel. For et samlingspunkt, plante en container hage fylt med samme størrelse og farge planter, for eksempel en helt rød eller en all rosa rose garden.

Shade Loving Planter

Hvis bakgården er solrik, ikke la det slå deg bort fra planter som trenger litt skygge. Shade-tolerante planter gjøre det bra på dekket terrasser, gazebos eller under skyggen av en parasoll eller tre.

En attraktiv blanding av blomster, trær, vinranker eller annen vegetasjon vil låne en følelse av harmoni og ro i bakgården.

Related Articles

  1. Easy Backyard Juridisk ideer
  2. Backyard Murverk Ideas
  3. Front Yard Planting Ideas
  4. DIY: Planter Ideas
  5. Backyard Studio Ideas
  6. Backyard Drenering Ideas
  7. Backyard Renovering Ideas
  8. Hvordan finne Backyard Juridisk ideer
  9. Backyard Sitting Ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*