Barbed Wire Fence Installasjon og sikkerhet

Barbed Wire Fence Installasjon og sikkerhet


Piggtråd er en kostnadseffektiv gjerde materialvalg som har eksistert siden 1873 da det ble oppfunnet for å holde husdyr fra vandrende ut av gården beite. Det har blitt forbedret i styrke i løpet av de siste 100 årene, men utformingen av midlertidig plassert skarpe biter tvunnet tråd med mothaker på en jevn tråd har forblitt intakt. Piggtråd gjerder er enkel å installere.

Verktøy og materialer

Du trenger et innlegg hull digger, gjerdestolper, stiftemaskin, stifter og hansker for å installere et piggtrådgjerde. En elektrisk innlegg hull digger som festes til landbruksmaskiner er ideelt, da det er raskere og mindre arbeidskrevende enn en manuell en. Bruk en solid industriell stiftemaskin og stifter mellom 1 1/2 og 2 inches bredt, avhengig av størrelsen på innleggene. Hansker laget av lær eller annet tungt beskyttende materiale beskytte hendene fra piggtråd kutt.

Post Layout

Høyden og avstanden mellom dine innlegg og påfølgende strenger av piggtråd avhenge av formålet av gjerdet. Plasser innlegg 10 til 15 fot fra hverandre og dypt nok i bakken for å gi god stabilitet, vanligvis mellom 3 og 5 fot under bakkenivå. Pound innleggene i bakken eller feste dem med betong. Bruk tørket hardt tre som motstår splitting å hindre hyppig gjerdestolpe erstatning. Behandlet innlegg er tilgjengelig som motstå insektangrep og effekten av kraftig regn og snø.

strenger Prosedyrer

Hvis målet ditt er å avskrekke husdyr eller mennesker, sørg for at fekting er høy nok til å hindre dyr og mennesker fra å tråkke over det, men lav nok slik at de ikke kan rulle under den. To eller tre rader med piggtråd er vanligvis installert for maksimal sikkerhet. Bruk en hammer til pund i stifter som ikke er i flukt med overflaten av gjerdestolpene. String piggtråd som spennes som mulig, ta spesielt vare for ikke å la den slakke på steder hvor gjerdet vinkler eller svinger rundt trær eller å følge eiendom linjer.

Trygghet og sikkerhet

Piggtråd gjerder er så effektiv at containment de brukes for å hindre fanger rømmer fengsler. Mothaker i gjerdet ulempe klærne mye som en fiskekrok, med en bakover vinklet krok som griper stoff og hindrer bevegelse. Dyreskinn og huder er svært følsomme for de skarpe endene av mothaker og de vanligvis tilbake bort fra gjerdet før de pådrar kutt eller skrubbsår.

Related Articles

  1. Hvor mye koster Materialer Kostnad for en 5-Strand Barbed Wire Fence?
  2. Hvordan Konstruer en Barbed Wire Fence Across en Creek
  3. Guide til å bygge en Barbed Wire Fence
  4. Hvordan bygge en Barbed Wire Fence Med Corners
  5. DIY: Barbed Wire Fence
  6. Hvordan Konstruer en Barbed Wire Fence
  7. Hvordan bygge en Barbed Wire Fence
  8. Hvordan bruke Barbed Wire Fence for Fekting
  9. Tips om Barb Wire Fekting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*