Bor Press & Riktig Spennteknikk

Bor Press & Riktig Spennteknikk


Drill presser er gode verktøy for nøyaktig å lage vertikale hull inn materialer fra myk plast til skog, metaller og selv stein. Bore pressens fordel er det tillater repeterbarhet når det lages flere hull i ulike deler eller langs lengden av et enkelt stykke. De bruker en standard chuck å sikre borekronen mens en plate en klemme sikrer elementet som bores.

Tallerken

Bore plate er justerbar med en snekkedrev riding et tannhjul guide festet til borepresse støtte kolonne. Platen kan bevege seg vertikalt og rundt stangen for å justere klemmen posisjon under chucken. Det er viktig å posisjonere platen nøyaktig under boret og lås den på plass med festebolt på tallerkenen støttering. På denne måten kan platen ikke beveger seg under boring.

Klemme

En vice klemme med en uttrekkbar kjeve er festet til platen. Klemmen er holdt med fire bolter som løsner å plassere klemmen på tallerkenen. Mengden justeres med klemmen på platen er minimal, men det er en god måte å få den endelige posisjon etter låsing i platen.

Klemmen kjeve vil sikre noe materiale, men vær forsiktig med å bruke klemme press. Kjevene har trår til å sikre et godt grep. Ikke synke slitebanen inn i materialet og muligens ødelegge finish eller skade materialet. Klemmene trenger bare å lett bite materialet for et godt grep. Ikke skru klemmen justeringshåndtak med all din makt og presse rett gjennom elementet.

padding

Ved boring mykt tre, plast eller annet materiale som brukes for en dekorativ stykke (møbler, hyller, karosserideler), kan du sette noen padding materialet inn i klemmen før du setter materialet. En butikk håndkle eller annet tøystykke fungerer godt. Åpne klemmen kjeven bredt, brett kluten tre eller fire ganger for å gjøre det tykt og putt den inn i klemmen. Å legge materialet i klemmen med kluten mellom materialet og klemmen på begge sider. Kjevene vil nå grave seg ned i duken, men ikke materialet.

Alltid står for klut tykkelse. Hvis du må bore et hull i toppen av fire bordben, trenger du ikke vil de fire hullene utenfor sentrum av en åttende av en tomme i fire forskjellige retninger. Det ville tap hensikten med å bruke drill trykk i første omgang å få nøyaktige gjentatte hull.

Related Articles

  1. Hvordan bore et hull i Ceramic Baderom Tile
  2. Hvordan velge en Drill Press
  3. Hvordan en Drill Press arbeid?
  4. Hvordan bore med en kvistbor
  5. Hvordan holde en stålplate på en Drill Press
  6. Bor Chuck Taper Informasjon
  7. Walker Turner Drill Press Parts
  8. Hvordan demagnetize en Drill Press
  9. Deler av en Benk Drill Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*