Brennesle Weeds

Brennesle Weeds


Den brennesle er treffende navnet - de fine hårene på anlegget forårsake intens brennende og stikkende følelse hvis du berører dem. Røde renner ut til at kan ta flere timer å gå bort. Brennesle er et ugress, men det har verdi også som mat og medisin.

Identifiser brennesle

Sanne brennesle, Urtica dioica, opprinnelse i Nord-Amerika. En nær europeiske slektning, Urtica urens, går under fellesnavnet "brennende brennesle." Både innført europeiske variasjon og den innfødte nordamerikanske variasjon årsaken svie og brenning ved berøring og begge er ofte referert til som brennesle. Sanne brennesle vokser 3 til 10 fot høy, mens deres europeiske fettere vokse bare 1/2 til 2 fot høy når moden. Begge er urteaktige stauder.

Når du fjerner brennesle

Native populasjoner av brennesle er best igjen uforstyrret så lenge de ikke kommer i veien, men plantene er langt fra truet så gjerne ta dem ut i områder der de er uønsket. Fjerne innført brennesle fra ville eller naturalisert områder bidrar til å gjenopprette opprinnelige leveområder. Ved håndtering av brennesle, bruk tunge hansker, lange ermer og lange bukser. Stikket går unna i tide uten behandling, men den umiddelbare ubehag kan være intens.

Fjerning av brennesle

Brennesle har en flerårig rotsystem. I kaldt klima stilkene og bladene dør tilbake i vinter mens røttene går i dvale under jorden. Våren ny vekst framgår. Fjern brennesle ved å grave ut røttene. Skjær stilkene ned til bakken for å gjøre grave enklere. Sørg for å fjerne så mye av røttene som mulig. Små rot fragmenter vokse inn i nye planter. Fjern nye planter hver vår som de dukker opp til lappen er borte.

Ved hjelp av brennesle

Tørket eller kokte brennesle mister sin brodd. Dyrke en oppdatering av brennesle for innhøsting. Ifølge University of Maryland Medical Center, brennesle forberedelser behandle høysnue og allergi. Du kan lage mat brennesle for en sunn frisk grønn grønnsak. Slakte nesler om våren og sommeren som trengs for te eller matlaging eller tørke den for senere bruk. Plant brennesle i et solrikt sted.

Related Articles

  1. Giftige Utendørs Planter og Weeds
  2. Weeds Med firkantede stengler
  3. Lawn Care: Hvordan identifisere Weeds
  4. Er Butterfly Weed en årlig eller flerårig?
  5. Hvordan Kill Weeds uten sprøytemidler
  6. Slik starter en Shindaiwa T350 Gas Weed Eater
  7. Komplett overhaling av Backyard Dekket i Crabgrass & Weeds
  8. Er det noen giftfri Weed Killers?
  9. Hvordan bli kvitt Pond Weeds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*