Den beste måten å rengjøre Diamond Smykker

Diamond armbånd, ringer og halskjeder ser ikke så strålende når de er skitne. Hvis ringen er så caked med olje og rusk som diamanten ser skyet i stedet for skinnende og glitrende, så kanskje en god rengjøring ville hjelpe. Rengjør smykker kan gjøre diamanter vises mer verdifull.

samle rekvisita

Når du gjør deg klar til å rense diamond smykker, bør du ha de riktige forsyninger lett tilgjengelig. Du trenger en grunt fat eller bolle, en soft-tannbørste, en mild ammoniakk eller kommersielle smykker renhold løsning, pinsett, en lofri klut som de som brukes til å rense briller eller kameralinser, og en skål med friskt, rent skyllevann .

rengjøring området

Din rengjøring område skal være trygt for arbeid med diamantsmykker. Plasseringen bør ha sterkt lys slik at du enkelt kan se kriker og sprekker av smykker. Området bør ikke være i nærheten vents, vask avløp eller noe annet sted hvor du kan miste et smykke mens du rengjør det. Legg et rent håndkle på bordet eller motvirke for å beskytte overflaten fra rengjøring kjemikalier.

Fjern synlig skitt

Fjern alt synlig fra diamantsmykker, som for eksempel fiber eller hår som sitter fast i innstillingen eller utstikkerne. Bruk pinsett til å komme inn i trange områder.

Presoak Smykker

Skyll smykker under varmt rennende vann eller presoak bitene i en smykker renere eller mild ammoniakk for å fjerne alt løst smuss. Hvis du velger å skylle smykker, plasserer en bolle over sluket slik at du ikke mister noen stykker.

Skrubb Diamond og innstilling

Forsiktig skrubbe rundt diamant og dens omgivelser med soft-tannbørste. Fast grep smykke som du ofte endre vinkelen på børsten for å komme inn i trange sprekker. Nøkkelen til å gjøre diamanten skiller seg ut er å fjerne rusk fra hver sprekk i innstillingen rundt diamanten. Skyll smykker grundig.

Tørk av smykker

Tørr diamond smykker med lofri klut. Bruk kluten til å polere og buff stykket for å få maksimal glans.

Antikk og Heirloom Smykker

Det er best å dele din antikke eller arvestykke smykker til en profesjonell å rengjøre. De har spesialverktøy som er laget spesielt for rengjøring disse typer brikker som kan ha løse steiner eller skjøre innstillinger.

Related Articles

  1. Den beste måten å rengjøre sølvbelagt smykker
  2. Den beste måten å rengjøre vinyl plast
  3. Den beste måten å rengjøre Tile
  4. Den beste måten å rengjøre Sealed Granitt
  5. Den beste måten å rengjøre dusj fugemasse linjer
  6. Den beste måten å rengjøre bortskjemt kokk steintøy
  7. Den beste måten å rengjøre en vaskemaskin
  8. Den beste måten å rengjøre gipsvegger
  9. Den beste måten å rengjøre Cultured Marble

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*