DIY Cedar skap

DIY Cedar skap


Cedar skap holde klær beskyttet mot insekter og lukter friskt. Cedar oljer i kjerneved drepe egg av møll, men ikke larvene eller andre ull-fiber spise insekter. En tettsittende dør er den mest effektive skadedyr barriere, mens sedertre oljer fungerer bedre på å holde klærne lukter friskt. Du kan forvandle vanlige gips og maling skap i velduftende sedertre garderobeskap ved hjelp av sedertre planker til panel veggene. Hvert år kan du intensivere aroma ved å pusse overflaten litt for å frigjøre oljene i sedertre.

Bruksanvisning

1 Fjern alt ut av skapet, inkludert eventuelle maskinvare. Bruk en skrutrekker til å fjerne eventuelle kroker og fjerne skap stang hengende maskinvare. La de bytte plater intakte siden heve plate med over 1/4-tommers vil holde skruene fra å nå den elektriske boksen.

2 Mål høyden og bredden på hver av veggene som du har tenkt på å dekke med sedertre bruker et målebånd. Multipliser målingene sammen for å nå arealet av veggene og legge summene sammen for å nå det totale arealet. Bruk dette nummeret til å kjøpe riktig mengde sedertre planker.

3 Bruk en stud finder for å finne stenderne i veggene i skapet og merke dem med en blyant. Alternativt kan du hamre en tynn spiker i veggene på progressive intervaller for å finne stenderne.

4 Påfør en streng konstruksjon klebemiddel på baksiden av det første brett i en kontinuerlig s-mønster. Still styre på plass på baksiden av skapet på bunnen av veggen. Hold sporet opp. Bruk en spikerpistol å spikre styret til studs langs den øverste kanten av brettet. Kontroller at cedar er nivået før spikring. Monter neste brett og lim og spiker på plass. Avslutt én rad om gangen og holde sømmer vekslende.

5 Fullfør en vegg av gangen, klippe, lime og spikre den sedertre planker på plass til du er ferdig med å dekke veggene.

6 Installer maskinvare tidligere fjernet, forboring pilothull i sedertre før forankring skruer inn i veggen. Sett på klær stang og henge opp klærne.

Related Articles

  1. DIY mudroom Skap
  2. DIY Cedar Plank Closet
  3. Slik Clean & Care for Cedar skap
  4. DIY: Maling Skap
  5. DIY Pantry Skap
  6. DIY vaskerom Skap
  7. DIY: Farging Skap
  8. DIY soverom skap
  9. DIY Cedar Skur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*