DIY Spine Bokhylle

En ryggraden bokhylle er laget for å holde stablet bokhyller i en vertikal linje på veggen slik at når bokhylle full av bøker, bokhylle mer eller mindre forsvinner. Spine bokhyller er ofte dyre og noen ganger vanskelig å komme med. Å lage din egen vil arbeide ut billigere i de fleste tilfeller, og er en jobb de fleste gjør-det-yourselfers kan håndtere.

Bruksanvisning

1. Mål 12 inches fra slutten av 72-tommers planke av 2-av-4 tømmer og markere en linje på tvers. Mål og merk hver 6 inches langs planke fra den første 12-tommers mark.

2 Plasser planke, som er ryggraden i bokhyllen, oppreist på veggen der du ønsker å henge det langs en ​​vegg stud. Bruk en stud finder for å finne veggen stenderne. Enden med 12-tommers mark bør pekte mot gulvet.

3 Fest planken til veggen stud med to 4-tommers skruer. Skruen skal være drevet 2 inches i fra hver ende av ryggraden, samt 2 inches gjennom midten av ryggraden.

4 Plasser to L-brakettene på 12-tommers linje markert på ryggraden, med horisontale armen brakettene selv med linjen. Plassere brakettene slik at de er i flukt med sidene av ryggraden. Fest med 1 5/8 tommers skruer gjennom skruehullene av L-braketter.

5 Gjenta på alle linjene merket langs ryggraden til slutt ryggraden bokhylle. Når bokhylla er fylt med horisontalt stablet bøker, vil du ikke være i stand til å se L-braketter eller de fleste av bokhyllen ryggraden.

Hint

 • Hvis du ønsker å male eller flekker på ryggen av bokhyllen, gjør det før du installerer den på veggen.

Related Articles

 1. DIY Spinning Bokhylle
 2. DIY: Growlight Bokhylle
 3. DIY Stue Bokhyller
 4. DIY Modern Bokhylle
 5. DIY Wood Bokhylle festet til veggen
 6. DIY Hvite Bokhyller for Kids
 7. DIY Spinning Composter
 8. DIY Sammenleggbar bokhylle
 9. DIY Closet Bokhyller
 10. DIY Modular Bokhylle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*