En guide til Fekting

Det er ulike stiler og ulike materialer å velge mellom når du installerer et gjerde. Den type gjerder å bruke, er et spørsmål om funksjon samt utseende.

Funksjon

Fekting kan dekke behov fra å gi privatliv for et stykke land, et hjem, eller virksomhet, for å beskytte en hage. Gjerder holde barn eller kjæledyr og andre dyr innenfor et bestemt område eller omringe en fengselsanstalt. Grunnen til et gjerde som installeres bestemmer stil av gjerdet, og hvilke materialer vil bli brukt.

Fence Typer

Vanlige gjerdetyper inkluderer kjede-link, tre, vinyl, jern, og romantisert stakittgjerde. Gjerder kan også være laget av murstein, stein eller betong. Innenfor hver av disse, kan den spesielle stilen bli endret for å passe eierens ønsker og behov. For eksempel vil en tre gjerde brukes for privatliv være høyere og mer imponerende, samt bygget med flere solide seksjoner mellom innlegg, enn en tre gjerde for å omringe en hage.

vanlige komponenter

Uavhengig av type, er gjerder ofte installert ved hjelp av felleskomponenter. Stolpene gi et anker rundt gjerdet omkretsen for de ulike delene. Rails, boards, eller stoff, i tilfelle av kjedelenker, gir vanligvis mellom gjerdestolper. Caps gir ofte en siste finishen på toppen av innleggene, mens portene gi en oppføring og exit banen.

Related Articles

  1. Guide til lyspærer
  2. En guide til Plant Survival
  3. Field Guide til Northwest Planter
  4. Guide til sharping sagtenner
  5. En guide til vaskemaskiner
  6. Guide til Collecting keramiske vaser
  7. En guide til Landskap Planter
  8. Guide til Økende Lemon Trees i en Pot
  9. Guide til Woody Seed Stratifisering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*