Flekkfjerning med tannkrem

Hvit tannkrem er nyttig for mer enn bare pusser tennene. Den kan brukes til å rense speil, tørke opp urenheter og behandle bie stikk. Tannkrem er også en svært effektiv flekkfjerner, jobber med tre, glassfiber og mer. I motsetning til dyre renseprodukter, har tannkrem ikke inneholder skadelige kjemikalier og er lett tilgjengelig i de fleste hjem. For rengjøring og flekkbehandlingsformål, hvit tannkrem fungerer bedre enn fargede eller gel varianter. Med bare en tube med tannpasta, er det mulig å behandle en lang rekke vanskelige flekker.

Vann Flekker på Wood

Hvit tannpasta kan brukes til å fjerne flekker fra trevirke, slik som fra kopper satt på tre tabeller. Tørk tre, og deretter gni tannkrem over tre i et tynt lag. Tillat tannkrem til tørk, tørk den av med en våt klut. Bruk en tørr klut til å tørke veden, som nå skal flekke-free.

Marker Flekker på Cloth

Marker flekker på klær kan fjernes med hvit tannkrem. Påfør tannkrem så snart som mulig og gni det inn. Etter to minutter, skyll stoffet ut og sjekke det. Hvis flekken er der fortsatt, bruke mer tannkrem. Det kan ta noen prøver, men markøren flekken skulle komme ut. Etter at flekken er ute, vaske og hvitvaske klær i henhold til produsentens instruksjoner. Tannkrem kan også fjerne blekkflekker, etter samme metode.

Når du finner en markør eller blekk flekk på et klesplagg, behandle det med tannkrem umiddelbart. Ikke vask og tørk flekken før den har blitt behandlet, eller flekken kan sette. Tørking noen flekker, enten det er fra blekk, men da eller noe annet, vil sette flekken permanent, noe som gjør det nesten umulig å komme seg ut.

Flekker på glassfiber

Tannkrem kan også brukes til å fjerne flekker fra glassfiber vasker, badekar og tellere. Fordi tannkrem inneholder små partikler som er ment å rengjøre, lyse og fjerne flekker på tennene, er det ideelt for å fjerne flekker, misfarging og selv tøffe sot på glassfiber.

For å fjerne flekker på glassfiber med tannkrem, først ren og tørk de fargede området. Deretter sette en liten mengde tannkrem på en gammel tannbørste og skrubb på området. Etter et minutt eller to, stopp og skyll området utenfor. Hvis noen av flekken er der fortsatt, på nytt tannkrem og kratt igjen. Vente i noen minutter før du skyller kan bidra til å fjerne mer av flekken. Tannkrem kan også brukes på hele karet eller vask, etterlater den blanke og rene.

Related Articles

  1. Hvordan Clean Silver-belagt Smykker med tannkrem
  2. Fjerne skrapemerker Fra lær hæler med tannkrem
  3. Tre vanlige flekkfjerning Chemicals
  4. Hvordan bruke Tannkrem kreativt
  5. Hvordan bruke tannkrem for å fjerne riper
  6. Problemer med Gray Marks på Pfaltzgraff
  7. Hvordan rengjøre sølv med husholdningsprodukter
  8. Fordeler og ulemper med kobber synker
  9. Hvordan få Tannkrem Av Tidligere Vasket klær

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*