Gatorade flekkfjerning

Du må behandle Gatorade søl på klær, tepper eller møbeltrekk umiddelbart. Gatorade flekker er fargestoffbasert og en gang tørr, kan flekken være umulig å fjerne.

Fjerne flekker fra vaskbar Klær

Gatorade og relaterte drikker inneholder fargestoffer, som er svært vanskelig å fjerne. Gni flytende vaskemiddel inn i flekken og skyll. Neste, suge plagget i en løsning av all-stoff blekemiddel blandet etter anvisningen på pakken. Til slutt, vaske plagget med all-stoff blekemiddel i det varmeste vannet anbefales. Air tørr og sjekk plagget for å være sikker på at flekken er fjernet. Dersom flekken fortsatt, prøv å gjenta flekkfjerningsprosedyren.

Fjerne Flekker fra Teppe og Møbeltapetsering

Les og følg instruksjonene fra produsenten. Noen tepper og møbeltrekk kan kreve spesiell behandling. Alltid pretest rengjøring produkter først ved å bruke en liten mengde av middelet på en skjult område av teppet eller møbeltrekk.

Arbeide fra ytterkanten av utslippet til sentrum, blot sølet med en ren, hvit klut eller en hvit papirhåndklær uten trykt design. Bruk alltid en blotting handling; ikke gni eller teppet haug eller møbelstoff kan bli forvrengt.

Bland 2 ts. mildt oppvaskmiddel væske med en kopp hydrogen peroxide. Bruk på flekken og la den sitte i 10 til 15 minutter. Igjen arbeider fra ytterkantene til sentrum, blot løsningen opp med en ren, hvit klut eller hvite papirhåndklær.

Hvis noen flekken fortsatt, bland 1/4 ts. mildt oppvaskmiddel væske inn i en kopp varmt vann og svamp på flekken. La det sitte 10 til 15 minutter. Gjenta blotting handling. Gjenta dette trinnet så mange ganger som nødvendig inntil farge ikke lenger overføringer fra flekken til den hvite klut eller tørkepapir.

Når hele flekken er borte, skylle området med kaldt vann til all oppvask løsningen er fjernet. Skyll flere ganger for å være sikker på teppet eller møbeltrekk er fri for såperester.

Følge med en oppløsning av en del eddik til en del vann. Svamp på det berørte området og blot for å fjerne.

Til slutt, blot med en ren, hvit klut eller hvitt tørkepapir tynget ned med en murstein eller annen tung gjenstand for å absorbere eventuell fuktighet.

Related Articles

  1. Red Gatorade flekkfjerning
  2. Hvordan Clean Gatorade Out of Furniture
  3. Slik fjerner Gatorade Flekker fra Foring av en Coat
  4. Slik fjerner Gatorade Flekker
  5. Cement Oil flekkfjerning
  6. Tre vanlige flekkfjerning Chemicals
  7. Hvordan Clean Gatorade fra teppet
  8. Hjem rette for Gass flekkfjerning
  9. Nyttige Klesvask tips for flekkfjerning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*