Granateple å drepe parasitter

Granateple å drepe parasitter


Granateple har vært spioneringen som en Superfood med en rekke helsemessige fordeler. I mange år har granateple blitt anvendt for å behandle eller forebygge tarmparasitter. De vanligste parasitter som finnes i mennesker er rundormer, pinworms og bendelorm. Å spise granateple daglig kan hjelpe utvise parasitter og redusere alvorlighetsgraden av symptomene forbundet med disse skadedyr.

Identifikasjon

Innvollsparasitter er forårsaket ved å berøre eller inntak av infisert avføring gjennom vann, jord eller mat. Noen mennesker har en økt risiko for å utvikle innvollsparasitter inkludert de som reiser ofte, har AIDS eller HIV eller de som er eldre eller helt unge. Dårlig hygiene og sanitære vaner også øke risikoen for innvollsparasitter. Personer som har innvollsparasitter kan ta medisiner foreskrevet av lege for å eliminere dem, eller de kan prøve å fjerne dem ved hjelp av naturlige ingredienser. De som har innvollsparasitter bør alltid rådføre seg med lege før du prøver noen naturlige eller naturmidler.

effekter

Innvollsparasitter kan forårsake symptomer som inkluderer gass, oppblåsthet, kvalme, oppkast, diaré, tretthet, vekttap, dysenteri, magesmerter og kløe rundt endetarmen. Noen mennesker kan faktisk se parasitter i avføringen. Legen din vil utføre tester som fecal test og en tape test for å diagnostisere innvollsparasitter.

naturlig rettsmidler

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan alternative eller naturlige behandlingsmetoder fungere sammen på medisiner for å fordrive parasitter. Å spise granateple, rå hvitløk, rå gresskarfrø, rødbeter og gulrøtter kan hjelpe utvise parasitter og hindre reinfestation. Inntar granateplefrø er mer gunstig i behandling av parasitter enn granateple juice. Legge mer fiber til kosthold vil også bidra til å redusere parasittangrep. Legge til 20 til 30 mg sink vil også gi støtte til immunsystemet ved infeksjon. Vitamin C er også fordelaktig i doser på 250 til 500 mg daglig.

betraktninger

Mens granateple har vært kjent for å forebygge og utvise innvollsparasitter, må du følge rådene fra legen din om behandlingen. Kvinner som er gravide har en økt risiko for negative helseeffekter fra tarmparasitter og bør aldri forsøke å behandle dem hjemme. Legge granateple til ditt daglige kosthold kan være gunstig for å forebygge infeksjoner for de som bor i områder der parasittene har blitt funnet eller de som reiser ofte.

Related Articles

  1. Hvordan bruke kalk for å drepe parasitter
  2. Naturlige måter å drepe Parasitt Bugs i Home
  3. Grapefruktkjerneekstrakt å drepe parasitter
  4. Hva slags mat Kill parasitter?
  5. Hvordan Kill parasitter i Soil
  6. Gjør Infrarød sauna Kill egg av parasitter?
  7. Hvordan Kill parasitter på Carpet
  8. Hvordan å behandle en Yard for parasitter
  9. Hvordan eliminere parasitter i vannet i svømmebassenget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*