hånd~~POS=TRUNC Bokhyller

hånd~~POS=TRUNC Bokhyller


Få forbi boards-on-klosser begrepet håndlaget bokhyller og vurdere noe litt mer utviklet. Du trenger ikke å ansette en snekker til huset ditt litterære samlingen. Recycle, re-formål, re-forestille seg en ny bokhylle til å være med gamle møbler, gjenvunnet boards eller små, smart design som holder et par bøker eller et bibliotek-full.

This Old House

Slå en gammel dukkehus i en bokhylle - eller slå en vanlig bokhylle i et dukkehus fylt med bøker. En stor, tom dukkehus holder skatter og barnebøker i et soverom eller barnehage. En kjedelig bokhylle blir interessant når du pop en saltak på den. Taket er rett og slett en topp laget av to planker festet sammen ved toppen og er festet til toppen av bokhylle. Bruk "loftet" for noen tvinge utstoppede dyr eller kanskje en drømmende nattlampe.

stor Vinkel

Beskjedne trearbeid ferdigheter vil netto du noen smarte bokhyller som går hvor som helst - på et skrivebord, en hylle, en kjøkkenbenk eller på gulvet. Bare vinkel en jevn trebit ved å hvile den ene enden på et flatt underlag og propping den andre enden opp på en skrå med en liten trekloss. Spikre eller skru en annen blokk av tre mot nedre del av boken holderen på oversiden. Blokker av tre kan styrene kuttet fra samme tømmer som den vinklede stykke og festet med tre skruer eller hamret sammen. Du kan sand stykket, beis og skjellakk det eller male det å matche barnehage eller lekerom. Bøker stille opp mot den lave enden vertikale blokk og blir holdt på plass av tyngdekraften.

Boxed Bokhylle

En grønn bokhylle er en haug av tre blokker knullet sammen og tilfeldig stablet mot en vegg. Gjør åpne bokser med 3/4 - tommers trelast kuttet i og med lengder og spikres eller skrus sammen. Sett boksene på den ene enden og stable dem i en solid fjell, som barnas treklosser, for å fylle med bøker, magasiner og kontorrekvisita. Legg en bunke eller to bokser på en dolly-lignende skive av tre på hjul, slik at du kan flytte bokhyller rundt for å skape romdeler eller få dem på hånden der du trenger dem. Boksene kan være varierte størrelser og du kan også blande dem med gamle vin eller frukt kasser. Det er variert, billig, original og det fungerer. Det beste er at du kan legge til eller trekke fra bokhyllen plass som du trenger det fordi denne designen er uendelig tilpasses.

alkove Alchemy

Slå et grunt alkove i en innebygd bibliotek med enkle hyller og en ramme av farget boards. Fyll alkove med hyller, enten veggmontert på spor eller bygget for å passe. En måte å bygge hyller er å installere et senter bord som kjører tak-til-gulv inne i alkove og er farget for å matche utsiden treramme. Fest støtte maskinvare til sentrum styret og til sideveggene i alkove og satt i hyllene på plass. Deretter "ramme" utenfor kanten av alkove med farget planker på hver side. Legg et kors stykke over toppen, og skaper en illusjon av en spesialdesignet bokhylle sett inn i en vegg.

Related Articles

  1. Strømforbruk: Fluorescent Vs. gløde~~POS=TRUNC
  2. Hydroponic Salat Lys Krav: Fluorescent Vs. gløde~~POS=TRUNC
  3. rengjørings~~POS=TRUNC Madrasser
  4. Staron Vs. benke~~POS=TRUNC plater~~POS=HEADCOMP
  5. Cordura Vs. micro~~POS=TRUNC
  6. Multi Stage Varmepumper Vs. enkelt~~POS=TRUNC Stage
  7. Surt Vs. grunn~~POS=TRUNC
  8. støpe~~POS=TRUNC
  9. hånd~~POS=TRUNC Hodegavler
  10. desinfeksjons~~POS=TRUNC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*