Hjem rettsmidler for rengjøring rustflekker fra et badekar

Hjem rettsmidler for rengjøring rustflekker fra et badekar


Rust flekker er ofte et biprodukt av bakterier i kranen som forlater en stygg flekk i badekaret. Noen ganger drar en metallgjenstand, for eksempel en boks med barberskum på kanten av badekaret kan føre til det samme problemet. Disse flekkene ser verre enn de egentlig er. Det er flere måter å takle dette problemet, og alle av dem er enkle.

Teknikker for å fjerne rustflekker

DAB litt hvit tannkrem på flekken og strø bakepulver over det å legge et mildt slipemiddel. Bruk en gammel tannbørste og skrubb til flekken er borte. Skyll området godt med vann og tørk med et rent håndkle.

En pimpstein kan også være et nyttig verktøy for å håndtere vanskelige flekker som rust. Du kan kjøpe en pimpstein på ditt lokale skjønnhet forsyning butikk eller apotek. Alt du trenger å gjøre er å dempe den med litt vann og skrubb. Hvis flekken er vedvarende, strø litt natron over området og holde skrubbing med pimpstein. Vær forsiktig med å skrubbe for hardt, da dette kan ripe opp porselen.

Et annet alternativ er å helle et tykt lag med salt over flekken og klem sitronsaft over det. Denne metoden er stor, fordi det ikke er noen skrubbing involvert. Mette salt med sitronsaft og gange. La sitron og salt for å gjøre sine ting mens du går gjøre noe annet. Når du kommer tilbake til det, vil det rustflekk være utenfor badekar og salt vil ha endrede farger. Dette er ikke en rask prosess, så det beste alternativet er å gjøre dette før leggetid og se på det i morgen. Det tar flere timer for at dette skal være effektiv.

Overflødig skrubbing kan ripe glassfiber, og sterke kjemikalier kan skade den, så du må være forsiktig med en glassfiber badekar. Mett rustne området med hydrogen peroxide og dryss kremen av tartar på toppen. Etter ca 30 minutter, skal rustflekk tørke bort lett med en myk, ren klut.

Sikkerhetstiltak

Det finnes flere kommersielt tilgjengelige rensemidler som har evnen til å fjerne rust, slik som Bon Ami og CLR. Sørg for å lese produsentens instruksjoner godt før du bruker dem. Bruk hansker for å beskytte huden din, og lufter godt ved bruk av kjemikalier.

Related Articles

  1. Hjem rettsmidler for rengjøring mugg fra Canvas
  2. Hjem rettsmidler for rengjøring Film Shower Tile
  3. Bestemors hjem rettsmidler for rengjøring
  4. Hjem rettsmidler for rengjøring Bricks
  5. Hjem rettsmidler for rengjøring av glass
  6. Hjem rettsmidler for rengjøring tre skap
  7. Hjem rettsmidler for rengjøring Hvit Sko
  8. Hjem rettsmidler for rengjøring hardt vann flekker i toaletter
  9. Hjem rettsmidler for rengjøring av mikrofiber sofaer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*