Hva Busker å plante i nærheten av en blå Atlas Cedar?

Den blå Atlas sedertre er et populært treplanting for sin hardførhet, uvanlig farge og helårig tilstedeværelse. Opprinnelig fra Algerie, fungerer treet godt med andre vinter planter og en kombinasjon av følges busker utformet for å presentere nåde og skjønnhet året rundt. Det gjør best i USDA hardførhet soner 6 til 8.

Tradisjonell

Den blå Atlas sedertre oftest er Glauca variasjon. Den sprer seg ut over tid, vokser inn i en flat-top horisontal utseende når moden. Dens yngre form er pyramideformet, forholdsvis kort i høyden, men brede ved basen. Unngå planting følgesvenn planter eller busker for nær bunnen, så det ikke blir for overfylt å vokse helt. For en attraktiv vinterhage, plante andre eviggrønne busker i nærheten, som einer, dverg kristtorn og buksbom. Alternativt maksimere utseendet på området gjennom hele året, med syriner, azalea eller hortensia i nærheten. Jord valg for den blå Atlas sedertre kan variere mye, så det tåler de fleste typer jord og er ganske tørke-tolerant. Se avsnittet for et anlegg velger database for å finne ut hva busker som fungerer best i jord og gi design egenskaper du ønsker.

Weeping

Denne variasjonen i blå Atlas sedertre, Glauca pendula, har en helt annen silhuett, med etterfølgende grener beslektet med en gråtende piletre. Den har en tynnere, høyere form når unge, men sprer seg ut så bredt som andre blå Atlas sedertre. Husk det må trenes for å danne en oppreist treet, og grenene vil spre seg til å være 15 til 20 fot bred. Det er populært som en trellised tre mot en vegg; Dette frigjør designmuligheter og hage plass opp til å inkludere flere varianter av selskapsdyr busker plantet nærmere. Men hvis du vil at den skal vokse inn i sin naturlige willowy form, plante følgesvenner lenger unna, minst 20 fot fra sedertre base. Det liker tørr jord, så velg busker som er tørke-tolerant som chokecherry, berberis, blomstring kvede, Scotch kost, Forsythia og einer. Berry bærende planter er spesielt attraktivt i nærheten av dette treet.

Sølv

Glauca argentea kalles vanligvis sølv Atlas sedertre for sin sølvaktig løvverk. Det gir en annen farge til et verksted eller hage som helt forskjellige busker kan anses for design formål. Den foretrekker også en loamy, sur jord og tåler tørke, så vel som de andre variantene. Av disse grunner, til gode busker plante i nærheten ville være: kinesisk peashrub, New Jersey te, sweetfern, cotoneasters, tett hypericum og kusinene buskete eller golden johannesurt, flere typer einer og duftende Sumac. Som med den blå Atlas sedertre, plante noen ledsagere minst 20 meters avstand fra treet og så langt som 40 fot for å sikre at treet har plass til å spre seg inn i sin modne form.

Related Articles

  1. Hva Trees å plante i nærheten av en innsjø
  2. Hva kan plantes i nærheten av Black Walnut Trees?
  3. Hva Planter til Plant i nærheten av Blue Atlas Cedar
  4. Planting i nærheten Elektrisitet
  5. Hvordan Plant i nærheten av Walnut Trees
  6. Hva Busker å plassere rundt en Pool Fence
  7. The Best Flower å plante i nærheten av tomatplanter
  8. Hva Busker Kan jeg vokse i containere?
  9. Busk Planting Standards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*