Hva Direction Lay Wood Floor

Hva Direction Lay Wood Floor


Laminatgulv er et vakkert alternativ til ekte tregulv. Dette er et flytende gulv system og installerer ved å feste plankene sammen. Det er ikke behov for lim eller spiker. Grundige forberedelser av undergulvet og bruke riktig underlag vil gjøre gulvet vare i en mannsalder. Det er virkelig ikke vanskelig å bestemme retningen at gulvet skal legges.

betraktninger

Teknisk sett kan laminatgulv installeres i alle retninger som du velger, men det er ting som du bør vurdere for eksempel se ut som du kommer inn i et rom, hvis du installerer gulv i en korridor, og hvis du skal installere gulv i flere rom.

Room Direction

De fleste tregulv, inkludert laminat, installeres horisontalt til døren. Når du ser på tvers av rommet fra inngangen, gjør linjene ikke kjøre vertikalt; de er horisontale, til inngangen med mindre den er installert på grunnlag av en naturlig lyskilde. Laminatgulv ser bedre når de er lagt i samme retning som naturlig lys skinner i fra et vindu. Når lagt i motsatt retning, kan gulvet ha en vinket utseende til det.

Hallways

Du kan ikke alltid basere avgjørelsen på vinduet belysning. Du må også vurdere retning av gulv hvis du også installere det i en korridor. Gulv linjer vil ideelt løpe parallelt med veggene. Hvis du installerer gulv horisontalt over en korridor vil det gjøre gangen synes kort og smal. Fra gangen kan du flyte rett inn i et rom sømløst og uten overgangs strimler.

Delta i en annen etasje

Hvis du allerede har laminat eller tregulv i et annet rom er det best å installere det nye gulvet med linjene flyter i samme retning. Dette vil gi gulvene en sømløs utseende i hele huset.

Related Articles

  1. Hva å sette på Wood Flooring å forsegle den
  2. Hva Stopper en Wood Floor From knirk?
  3. Hva er Composite Wood Flooring?
  4. Hva Størrelse Nails for en 3/4 Wood Floor?
  5. Wood Floor Design av tidlig viktoriansk tid
  6. Typer av Wood Flooring
  7. Informasjon om Hoboken Engineered Wood Flooring
  8. Kan du sette Floating Wood Flooring Over Betong?
  9. Retningslinjer for å installere NWFA Wood Flooring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*