Hva er rotting stoler?

Hva er rotting stoler?


Komfortabel og solid møbler krever bruk av riktige materialer. Rattan er et slitesterkt materiale som bøyer seg lett når grønt, noe som åpner for etablering av vevde eller buede stoler som er sterk nok til å holde voksne. Rattan har en rekke fordeler fremfor andre stol materialer også.

materialer

Rattan er en rund, hul plantemateriale som vokser som en tropisk vintre i land som Indonesia. Dette materialet er ofte sammenlignet med bambus, men det er sterkere og mer holdbart når det brukes til møbelindustri, sier Utah State University Cooperative Extension. Rattan vintreet inneholder flere ledd og noder enn gresset kjent som bambus, noe som gjør det bøyes uten å bryte det lettere. Den tøffe ytre hud av spanskrør er fjernet, men fungerer som en bindende og knytte materiale til å feste stol deler sammen.

Wicker

Kurvstoler er også laget av rotting, selv om de ikke er merket som så. Wicker er resultatet av veving tynne stykker av rotting eller dele deler av kjernen i rotting vintre. Dette fint vevet netting gir bedre luftstrøm enn andre stol materialer samtidig tilby den samme solide følelsen som en polstret stykke. På grunn av den tynnere diameter, er flettet ikke så sterkt og elastisk som større rotting stykker, men det er slitesterkt for en lett bruk stol.

Fordeler og ulemper

Alle rotting stoler tillate bedre luftstrøm rundt kroppen din enn stoppede eller tre stoler grunn av den åpne veve mønster som kreves av materialet, holde deg kjøligere om sommeren, noe som gjør rotting et godt valg for patio eller fluktstoler hvis de brukes i en dekket området for å hindre sol og vannskader. Rotting stoler er like sterk som de laget av andre materialer, men lav kvalitet rotting etterlater deg med en stol som sprekker eller deler etter kort tids bruk.

Styles

Rotting stoler kommer i en rekke stiler på grunn av fleksibiliteten i materialet. Disse stolene er vanligvis farget for å skape forskjellige farger, men kan males også. Mange møbler laget av dette vintreet følge en tropisk stil, etterligne øyene der det vokser naturlig, men moderne stykker som bruker stål og skinn for svært ulike stiler er også tilgjengelig.

Related Articles

  1. Den minst kostbare alternativer for å renovere en verandaen
  2. Hvordan gjenkjenne Etnisk-eklektisk stil
  3. Hvordan Trekke en Rattan Chair
  4. Skjermet uteplass Ideas
  5. Hvordan erstatte Rattan eller Wicker på et stolsete
  6. Slik gjenoppretter Wet Rattan
  7. Beach Bad Dekorasjoner
  8. Hvordan Refinish en Rattan Chair
  9. Hvordan å dekorere med møbler i eik
  10. Om Florida Tropical Decor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*