Hvordan å beskjære et Ornamental Crab Apple Tree

Krabben epletre er en glimrende tre som avgir frodig rosa og hvite blomster tidlig på våren. Denne dekorativ treet er vanligvis holdes på rundt 15 fot, formet til en rund busk-aktig design. Krabben epletre er perfekt utstilt i hjørnet av plenen eller i midten omgitt av lyse grenser planter. Tar tid å beskjære dette treet vil etter hvert gi en vakker, utrolig blomstrende tre som vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

Bruksanvisning

1 Skjær bort eventuelle skadde eller misfargede røtter med håndsaks. Plasser kutt over bruddet i roten, før planting.

2 Skjær noen kvist suckers med håndsaks, rett på basen deres. Dette bør gjøres tidlig på våren når de først dannes.

3 Trim unna, med håndsaks, noen ødelagte greiner som er blitt forvitret eller skadet på annen måte. Bruk bypass beskjæring når filialen er av 1-tommers tykkelse eller større. Finn noden og trim under denne bump eller over området der filialen hadde blakk.

4 Skjær tilbake, med håndsaks, noen dødpunkter eller tips av grener uten knopper. Å gjøre dette i midten av sommeren vil fremme sterke knopper der det ennå ikke har begynt. Trim direkte over pause eller under noden.

5 avskåret overgrodde greiner med bypass beskjæring etter at bladene har falt. Forme treet inn i en riktig form; når våren kommer, vil de blomstrer fremheve stilen.

Hint

 • Starter treet med friske røtter vil holde produksjonen og veksten sterk. Twig suckers er små greiner som har begynt å vokse i mellom to primære og fremstående grenene. Disse kvister vil vokse til fyldigere grener, clustering og kolliderer med grenene som var der først. Du kan fjerne ødelagte eller skadede greiner når som helst i løpet av år.Når skjære bort greiner, alltid bruke en 45-graders vinkel for å holde de omkringliggende områdene sunt. En rett kutt vil føre til at resterende gren tørke og muligens bli rotted.Watch for noder på grenene. Disse områdene er lite støt som kan føre til en fullstendig gren i årene som kommer. Å ta vare på deres plassering vil bidra til å administrere den totale tettheten og design av treet.
 • Beskytt alltid hendene med hansker som er sterke og holdbare. Velg de som tåler eventuelle insekter og bladene på shears.Keep de saks og beskjæring skarpe og rene for å unngå eventuelle utilsiktede slips.

Related Articles

 1. Hvordan å beskjære et Weeping Crab Apple Tree
 2. Hvordan Stopp Crab Apple Trees Fra Økende Deres Frukt
 3. Små Crab Apple Trees
 4. Hvordan å beskjære en Brown Tyrkia Fig Tree
 5. Hvordan eliminere pærebrann på Gala Apple Trees
 6. Informasjon om den amerikanske Crab Apple Tree
 7. Hvordan å beskjære Crab Apple Trees for best form
 8. Hvordan å beskjære Blomstrende Crab Apple Trees
 9. Hvordan bevare en Crab Apple Tree for dekorasjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*