Hvordan bygge en Alaskan Green

Hvordan bygge en Alaskan Green


Alaska har en svært kort vekstsesong, i snitt fra om den første uken i juni til siste uke i august. Et drivhus er en god måte å forlenge vekstsesongen i slutten av høstmånedene. Det finnes flere forskjellige design som du kan se nærmere avhengig av plass, beliggenhet og vær faktorer.

Bruksanvisning

Planlegging

En Bestem hvor du ønsker å bygge din drivhus. Velg en plassering som vil gi din drivhus med mye sollys. Feste drivhus til huset ditt er det beste valget hvis du har begrenset bakgård plass, og gjør det også for lett tilgjengelighet og praktisk for tilkobling av vann og strøm.

2 Tenk på klimaet i området når du velger et design. Hvis det er mye snø, sørg for å velge en skråstilt tak i stedet for et flatt tak. En isolert drivhus, samt et varme- og ventilasjonssystem, er også passende for den kalde klima Alaska.

3 Velg materialet du ønsker å bruke. Bruk glass eller glassfiber dekker, i stedet for plast, for å tillate mer fuktighet og varme i drivhuset. For taket, kan du bruke vanntett og lett aluminium eller stål, eller et værbestandig tre.

Bygning

4 Å bygge drivhus base, bruke tømmeret til layout et kvadrat eller rektangel og sikre kantene med galvanisert spiker og spiker plater. En anbefalt dimensjon er åtte fot med ti fot. Bruk et nivå for å sikre at alle sidene er jevn, og et kvadrat er konstruert når diagonalene er like. Fest basen ved å hamre omkretsen med knagger.

5 Gjør utforming med tømmer, med de anbefalte dimensjoner ti fot med fire og en halv fot. Feste sideveggene til bunnrammen ved hjelp av galvaniserte spiker.

6 For takrammen, kuttet fem sperrer ved anbefalt lengde på seks fot, fem sperrer på fire føtter og fem søyler med en lengde på den ene foten, alle med vinklet-kutt endene. Skjær fem trekantede gussets fra behandlet kryssfiner, hver side en og en halv fot i lengde. Layout takrammen på bakken og fest den med spiker og spiker plater, sette de korte sperrene mot de lange sperrer og bruke trekanten bogsplitt for å dekke området hvor sperrene møtes. Løft takrammen på toppen av siderammer og fest med spiker og plater.

7 Bruk tømmer til å bygge endeveggene, med fire og en halv fot vinklet-cut timber for å støtte endene av takrammen og en dør med dimensjoner på seks fot med to og en halv fot. Hengsler bør settes på døren for å tillate det å åpne og lukke. Dekk drivhus med UV-bestandig plast polyeten og sikre tett ved å spikre strukket plast inn sperrene.

Related Articles

  1. Hvordan bygge en Taiga Green
  2. Hvordan bygge en Alaskan Cabin
  3. Hvordan bygge en Patio Green
  4. Hvordan bygge en Bamboo Green
  5. Hvordan bygge en Wood Green Base
  6. Hvordan bygge en buet Green
  7. Hvordan bygge en Alaskan Log Cabin
  8. Hvordan bygge en miniatyr Green House
  9. Hvordan bygge en Wilderness Shelter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*