Hvordan bygge en Natural Wooden Arch

Hvordan bygge en Natural Wooden Arch


En naturlig tre bue er en kostnadseffektiv måte å legge dimensjon til enhver hage området. Laget av funnet materiale, er dette prosjektet ikke bare økonomisk men også lett å montere. Den største del av tiden tilbringes klippe og samle tre. Ansett denne buen som en inngang til en spesiell utendørs rom eller hage spot, eller som en støtte for klatring vegetasjon. Uansett hvor du plasserer den, er en naturlig trebue sikker på å være et høydepunkt i landskapet, med sin rustikke utseende og holdbarhet.

Bruksanvisning

1 Skjær fire 4-tommers diameter pinner som måler 8 fot lang. Dette er bena på buegangen.

2 Skjær åtte 2-tommers diameter pinner som måler 3 fot lang. Disse er tverrstykkene for sidene av buen.

3 Plasser to av ben på et flatt underlag, parallelt med hverandre og 3 fot fra hverandre. Plasser en av tverrstykkene på tvers av toppen av begge ben. Nail brikken på plass. Nail en andre tverrstykke over beina, 2 føtter Bellow den første. Nail en tredje tverrstykke 2 fot under andre og fjerde 2 fot under den tredje. Dette er en side av buen; gjenta for å gjøre en andre side.

4 Skjær tolv 1-tommers diameter pinner som måler 3 fot lang. Plasser en av sidene foran deg. Plasser en av de en-tommers pinner på tvers av høyre side av det øvre tverrstykket, på skrå nedover mot venstre side av det andre tverrstykke. Nail på plass. Nail en andre en-tommers stykke i motsatt retning for å danne et kryss og tvers. Gjenta på hver plass mellom tverrstykkene på begge sider av buen.

5 Velg en plassering for å installere arch. Mål opp en tre-fots-by-3-fots torget i den valgte plasseringen. Bruk en post-hull digger å grave en to-fots dypt hull i hvert hjørne av plassen.

6 Plasser bena på en av erke sidene i to av de post-hull. Plasser grus rundt bena og så pund skitt på toppen av grus for å holde siden på plass med en hånd tamp. Gjenta med den andre siden.

7 Skjær to fleksible stiklinger som måler 4 fot lang. Forsiktig bøye saplings over kneet for å gjøre dem kurve litt. Nail slutten av en av de saplings til forsiden av høyre øverste stigetrinn. Bøy sapling over og spikre den andre enden til forsiden av venstre topp stigetrinn. Gjenta over baksiden av buen.

8 Skjær tre 1-tommers diameter pinner som måler 3 fot lang. Plasser den første pinne på tvers av de to fleksible saplings, en fot fra høyre side. Nail på plass. Nail den andre pinnen en fot bort fra den første og den tredje pinnen en fot unna andre pinne.

Related Articles

  1. Hvordan bygge en Interior Wooden Arch
  2. Hvordan bygge en drue vintreet Arch Trellis Design
  3. Hvordan bygge en Natural Stone dusj
  4. Hvordan bygge en Wood Gate Arch
  5. Hvordan bygge en Natural Terrarium Bakgrunn
  6. Hvordan bygge en Natural Stone Paveway
  7. Hvordan bygge en 4X4 Wooden Mailbox Post
  8. Hvordan bygge en Outdoor Wooden Couch
  9. Hvordan bygge en Lightwight Wooden Gate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*