Hvordan bygge en pergola i Landscape

Hvordan bygge en pergola i Landscape


En pergola er en skygge cover eller en arbor som fører fra ett sted i hagen til en annen. Den kan være utformet i mange former med mange forskjellige materialer. Her er litt informasjon om hvordan du kan bygge en pergola i landskapet.

Bruksanvisning

1 Å bygge en skikkelig pergola, du trenger nok plass til å knytte en del av landskapet til en annen. Det kan være så enkelt som fører fra huset til en annen hage, eller det kan være et dekorativt element som skaper et Brennpunkt eller overganger to forskjellige landskapsområder.

2 Siden strukturen av en pergola er skapt til å gå under, er det viktig å sørge for at det er bygget på det sterkeste. En struktur kan bygges av vanlig konstruksjonsvirke som furu, sedertre eller redwood, smijern, bambus eller bøyde selje grener, kobberrør, eller noe annet materiale. Gi noen konstruksjon solide fundamenter i sement og sørge for at støttene er sterke nok til å tåle tunge vinstokker eller sterk vind. (Legg merke til hvor sterk vinstokker har vippet støttene i bildet ovenfor.)

3 En annen måte å bygge en pergola er å vokse det. En levende pergola kan bygges ved å trene trær eller heavy-skogkledde vinstokker inn i en tunnel struktur. Roots vil sørge for at grunnlaget er dyp og solid. Du må kanskje bygge et rammeverk for å trene plantene dine på. Rammeverket kan være permanent eller avtagbart når plantene er gamle nok til å opprettholde sin form uten støtte.

4 Hvis du bruker dekorative materialer i å bygge en pergola i landskapet, kan du ikke ønsker å dekke den med planter. En mer grunnleggende strukturen vil bli en prangende midtpunkt med blomstrende planter viltvoksende over pergola rammeverket. Wisteria blir ofte brukt til dette formålet. Pass på at bjelkene er minst 4 x 4-tallet eller vintreet er sterk nok til å knipse mindre poster som det vokser. Et vintre kan dekke pergola med spiselig skjønnhet som skaper en middelhavsfølelse med drueklaser dingler ned gjennom taktekking grener. Eller prøv noen andre dekorative vinstokker som blomstrer i spennende farger.

5 Bygg en pergola i landskapet til å vandre gjennom et mellomrom, for å danne en sittegruppe, for å lede fra ett område til et annet, og å designe i en skyggelagt gangvei. En pergola kan være en fantastisk ressurs til et landskap. Bygg det sterkt og solid og din pergola vil gi deg mange år med glede og legge karakter til landskapet.

Related Articles

  1. Hvordan bygge en pergola med Planters
  2. Hvordan bygge en pergola på en betongplate
  3. Hvordan bygge en Pergola Bruke galvanisert Innlegg Anchors
  4. Hvordan bygge en pergola på en Deck
  5. Hvordan bygge en pergola Så Vines kan vokse Over It
  6. Hvordan bygge en pergola med en Swing
  7. Hvordan bygge en pergola over et vindu
  8. Hvordan bygge en Pergola Roof
  9. Hvordan bygge en Pergola Step-by-Step
  10. Hvordan bygge Vinyl Pergola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*