Hvordan bygge en Skifer Sidewalk

Hvordan bygge en Skifer Sidewalk


Trenger en fin fortau å gå fra bakdøren til din hage? Bygge en skifer gangvei vil legge skjønnhet og sjarm til din bakgård sommer landskapet. Her er hvordan du kan bygge en skifer fortauet.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du ønsker å lage din skifer gangvei. Mål området for lengden på fortau, samt bredde. Bredden bør være bred nok for to personer.

2 Deretter skissere området med streng og bakken stakes og begynne å grave ut fortauet 6 inches dyp.

3 Nå installere 2x6 tre edgers og sted 12 tommers innsatser på utsiden av tre edgers avstand ca 12 inches en del. Fest edgers til innsatsen med galvaniserte skruer.

4 Neste sted landskapet presenning over fortauet for å hindre ugress og gress til å vokse gjennom skifer fortauet.

5 Deretter glatt sand over landskapet presenning.

6 I den ene enden av fortauet, begynner å plassere hellene ned for å se hvor du vil at de skal gå i henhold til farge og størrelse. Legg igjen en 3/8 gapet mellom steinene. Ikke trykk dem fast i sanden ennå fordi du kanskje ikke liker hvordan det ser ut, eller de ikke passer. Hvis noen av bitene ikke passer godt, så scorer dem med en sirkelsag og masonary blad satt til 1/8 tommers dybde. Bruk en masonary meisel og hammer for å treffe steinen langs scoret linjen før den bryter. Men du kan unngå å kutte mye av steiner ved å snu steiner rundt og spille med dem for å få dem til å passe. Også kjøpe små, mellomstore og store steiner.

7 Når du har klippet steinene til størrelse, begynne å legge dem ned og trykke på dem med en gummihammer. Du må kanskje flate sand under ved å legge til eller slette sand under hellene for å sørge for at hellene er i vater.

8 Til slutt, legg sand i mellom hullene i skifer. Deretter spray fortauet med vann lett å gjøre opp sand. Ikke gå på den for et par dager. Nå har du en vakker skifer fortau til hagen din.

Related Articles

  1. Hvordan bygge en skifer patio Uten Sement
  2. Hvordan bygge en Skifer dusj
  3. Hvordan bygge en Skifer Hearth
  4. Hvordan bygge en Rock Sidewalk
  5. Hvordan bygge en Skifer Sti
  6. Hvordan bygge en skifer gangvei på en Hill
  7. Hvordan bygge en Wood Sidewalk
  8. Hvordan bygge en Garden Path
  9. Hvordan bygge et lite skap
  10. Hvordan bygge en buet Sement Corner Form

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*