Hvordan bygge en Soverom Closet

Hvordan bygge en Soverom Closet


Bygge et skap er ikke den mest utfordrende av hjem forbedringsprosjekter, og selv en nybegynner hendig person kan gjøre en knock-up jobb. Det er en grunnleggende innramming og gips prosedyre, og du trenger bare to vegger - en frontvegg og en sidevegg - hvis du bygger skapet inn i et hjørne av soverommet. Care er nødvendig når framing døråpningen, fordi by-pass eller bifold dører vil ikke fungere skikkelig hvis studs og hoder er ikke rett. Du bør ikke trenger byggetillatelse, men du trenger en elektrisk tillatelse hvis du installere lys.

Bruksanvisning

1 Legg ut plantegning for skapet og måle dens dimensjoner med et målebånd. Ideell Reach-in closet dimensjoner er 6 til 8 fot bred og 24 til 30 inches dyp. Det kan være lurt å øke dybden hvis du bygger i øverste etasje eller på loftet og vegg bakkene.

2 Mål, mark og kutte to-by-4-tommers trelast for topp- og bunnplater på frontveggen, med en sirkelsag. Mål høyden på taket, trekker 2 7/8 inches fra at måling, og merk og kuttet endene pigger for at veggen til den lengden. Dette vil gjøre dem litt lang.

3 Sett bunnplaten i posisjon på gulvet og har en hjelper holder topplaten i sin omtrentlige posisjon. Kile endestenderne mellom platene. Hvis du har kuttet studs lenge nok, vil stå på egne og støtte topplaten. Bruk en hammer og nivå for å trykke hver bolt inn nivå, deretter sikre topp- og bunnplate med 3-tommers skruer. Kjør skruene i taket sperrene, ikke bare gips. Kjør de nederste skruene i undergulvet. Ikke kjør noen skruer til den delen av bunnplaten der du har tenkt å sette døren.

4 Skjær resten av stenderne og sette dem i en separasjon av 16 inches. Bruk døråpningen ved å sette to king pigger med en separasjon av 5 inches større enn døren du har tenkt å bruke. Skru en jack stud til innsiden av hver konge stud som er 2 inches høyere enn døren, deretter hvile en doblet to-by-4-tommers header på jack studs og fest den med skruer. Skjær bunnplaten på veggen i flukt med innsiden kantene av jack studs, med en håndsag, og fjerne det stykke.

5 Ramme og oppføre sideveggene i skapet på samme måte som du bygget frontveggen. Sørg for at de er i lodd og nivå, deretter skru dem til tak og gulv, samt til frontveggen av skapet.

6 Installer doorjamb, ved hjelp av sedertre eller plast mellomlegg for å gjøre det nivå. Nail jamb til rammen med 2 - tommers ferdig negler. Jamb bør utvide 1/2 tommers forbi foran veggen innramming.

7 Hang 1/2-tommers gips på utsiden av skapet ved å skru det til stendere med en 1/4-tommers gips skruer. Overflaten av gips bør komme i flukt med den ytre kant av dørkarmen. Hvis ønskelig, installere gips på innsiden av skapet på samme måte. Hvis du planlegger å installere en lys, kjøre ledninger for lys og installere bryteren og lampen elektriske boksen før du henger gips.

8 Tape og avslutte gips med gips tape og sparkelmasse. Etter å ha fullført og før maling sett dekselet rundt portåpningen og installere døren.

9 Prime veggene med PVA gips primer, deretter male dem med to strøk av latex maling. Etter at malingen tørker, installere lysarmatur - Hvis det er én - samt eventuelle hyller eller stenger du trenger inne i skapet.

Hint

 • Du kan unngå elektrisk arbeid og har fortsatt lys i skapet ved å installere en batteridrevet tak-mount LED armatur.
 • Finn taket sperrene ved å trykke på taket eller ved å bruke en stud finder.
 • Hvis du wire i et nytt lys fixture, unngå å bruke glødepærer i ligaen. De er en brannfare i et lukket rom som et skap.

Related Articles

 1. Hvordan bygge en Corner Closet
 2. Ideer om hvordan å bygge en mur Closet Unit
 3. Hvordan Remodel et soverom Closet
 4. Hvordan bygge et soverom i My Garage
 5. Hvordan bygge en ny Closet
 6. Hvordan bygge en kjeller Closet
 7. Hvordan Konstruer en Soverom Closet
 8. Hvordan bygge en Broom Closet
 9. Hvordan bygge og installer Closet Arrangørene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*