Hvordan bygge Inexpensive Walkways

Hvordan bygge Inexpensive Walkways


Prosjekter som å bygge din egen gangvei har en ekstra utfordring når budsjettet for prosjektet er liten eller ikke-eksisterende. Rampen opp din kreativitet og finne ressurser som kanskje ikke har skjedd til deg hvis du skulle bruke masse penger på dette prosjektet. Forskning alternative materialer, undersøke kilder i din kommune, og først og fremst bruke det du allerede har til å bygge et originalt og rimelig gangvei.

Bruksanvisning

Definer prosjektet

En Bestem hva du trenger denne veien for å gjøre: holde vann av et bestemt område, definere plass eller som et alternativ vei til noen mål i gården. Hver type veien vil ha sine egne utfordringer.

2 Mål og skisser plass der du har tenkt å bygge gangvei. Mark på skissen eventuelle hindringer eller potensielle problemområder. Se etter underjordiske sprinkleranlegg, vann linjer nær overflaten, steiner eller trerøtter.

3 Figur det totale arealet av den nye gangveien. Bestemme helningen av området ved hjelp av en spiker i hver ende av banen med en streng mellom. Noen materialer vil være mer hensiktsmessig enn andre i områder hvor det er en bratt skråning.

Finn din vei

4 Bygg en buktende gangvei gjennom en blomst seng eller på døren. Legg en hageslange på bakken for å holde veien på en svakt buet rute. Marker denne ruten ved hjelp av flagg pinner med papir festet.

5 Grav ut torv i seksjoner minst 18-by-18 inches, men i uregelmessig form som ligner på formen skifer eller elv stein. Planlegg figurene til å være minst 2 inches fra hverandre og ha dem følge ruten av papirflagg. Grave i jorda i minst 3 inches etter fjerning av torv. Lag avis inn i seksjoner og legge sand, steiner eller grus.

6 Fullfør vandrende veien prosjektet en del om gangen, mens du samler de nødvendige materialer for hver del.

praktisk Pathways

7 Bygg gangveier for hundeløyper, søppelbøtta ruter og luke minking ved å fjerne torv og 3 inches av jord i disse områdene. Sett lag avispapir i veien. Dekk til avisen med sand, mulch, grus, små steiner eller betong knust til småbiter.

8 Kontroller boliger bygges eller ombygd i byen din for ødelagte betongstykker. Be om tillatelse til å frakte den bort. Bruk en slegge og lage din egen grus. Sjekk lokale lover før du tar ut sand fra strendene eller elvebredder. Sjekk lokale samfunnet hager gratis mulch eller steiner.

9 Bruk sagflis fra en lokal kabinett butikk, lumberyard eller snekker som et alternativ til sand eller i tillegg til sand.

Lag din egen Adobe Bricks

10 Gjør gangvei murstein selv ved hjelp av tradisjonelle adobe metoden. Bland 30 prosent sand, 70 prosent leirjord og noen strå.

11 Bygg skjemaer med to-by-4-tommers trelast i en stige form med åpninger av 14-by-6-tommers for hver adobe gjørme skjema. Så seks 14-tommers tverrstykker ved hjelp av en 96-tommers stykke trelast.

12 Lay to 2-av-fire tommers biter av trelast på bakken med den smale siden på bakken. Spikeren i den første 14-tommers stykke mellom de to på bakken. Mål 6 inches til neste 14-tommers kryss stykke. Fortsett å spikre i tverrstykker på seks-tommers mellomrom.

13 Bland sand, jord og halm med nok vann til å gjøre klebrig slam. Trykker slammet inn i skjemaene den fulle dybde på 2 inches. La det satt opp for en time eller mer før vannet ikke er pooling på toppen. Ikke flytt form mens gjørma viser vann på toppen. Imprint blader, hånden din skrive ut eller skrive dine initialer i gjørma mens det fortsatt er i form.

14 Fjern skjemaene nøye og gjøre den neste batch. Tørk klossene på et flatt underlag for syv til 10 dager før du bruker for din vei.

15 Legg klosser på veien over en 3-tommers tykt sjikt av sand.

Kunstneriske alternative veier

16 Bygg en helt kunstnerisk sti og resirkulere samtidig ved hjelp av glassflasker som veien.

17 Bestem på veien og begynne å samle glass flasker og krukker av alle typer. Grave hull og begrave den tomme flasker nakken først i jorda. Nivå flasken bunner å lage en serie med glass sirkler nivå til torv.

18 Bruk en rekke forskjellige former og farger for en original og svært interessant gangvei. Fylle områdene mellom flaskene med jord eller sand og plantebunndekke eller urter mellom flaskene.

Hint

 • Spør alltid om lov før du tar noe fra byggeplasser, elver, innsjøer eller stranden - på offentlig eller privat grunn.
 • Adobe murstein er skjør og må støttes med et lag av sand. Adobe er også bare gjørme murstein og vil avta over tid.

Related Articles

 1. Hvordan bygge Inexpensive Grønne Homes
 2. Hvordan bygge Inexpensive Kjøkken Skap
 3. Hvordan bygge Avtrapping Walkways
 4. Hvordan bygge en Outdoor Patio Walkway
 5. Hvordan bygge et lite skap
 6. Hvordan bygge en buet Sement Corner Form
 7. Hvordan bygge en Varmere Box for Food
 8. Hvordan bygge en Window Vel
 9. Hvordan bygge en Window Box Planter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*