Hvordan Care for Monterey Pines

The Monterey furu (Pinus radiata) kommer fra flere små kyst lommer i California, men treet er plantet mer enn noe annet i verden, ifølge ekspertene på Bartlett Tre Research Laboratories. Den raske vekst - opp til 6 fot i året - gjør den populær i tømmerindustrien. Det er også brukt til å lage papir, og i landskaps, for å gi skjermer og ornamenter. Selv lett å ta vare på, er treet utsatt for en rekke insekter.

Bruksanvisning

1 Vann Monterey furu dypt en gang i måneden. Drypp vanning eller soaker slanger er ideelle for dyp, langsom vanning. Fukte jorden til en dybde på 12 inches.

2 Spre en 4-tommers lag av flis på jorda rundt Monterey furu. Pile mulch en fot utenfor sitt bredeste punkt og rake det tilbake mot og rundt treet, stopper 6 inches fra stammen.

3 Gjødsle Monterey furu i sen høst. Unngå å gi treet dreven nitrogen som det fører til svak tre og deformerte trestammer. En 5-10-10 gjødning er ideell, anvendt i en mengde antydet på pakken for størrelsen av treet. Vann til en dybde på 12 inches etter gjødsling Monterey furu.

4 Beskjær Monterey furu i vinter. Skjær døde, svake og syke greiner tilbake til hovedgren. Fjern Monterey furu grener som krysser over andre. Under vindfulle perioder de to grenene kan gni sammen, iført bort barken.

5 Spray Monterey furu med hagebruk olje spray på senvinteren for å kontrollere eventuelle skadedyr som overvintret på treet. Bruk en miticide våren å kontrollere edderkopp midd og soppdreper for kontroll av rust. Ekte alle etiketter før påføring av produkter til Monterey furu.

6. Påfør et insektmiddel for å hindre kjedelige insekter, slik som terpentin bille, i midten av våren og igjen på sensommeren. Bruk produktet i henhold til etiketten.

7 Se treet for tegn på magnesiummangel. Hvis det er flere topp vekst enn lateral vekst eller hvis løvverk farge blekner, kan det hende du må legge magnesium til jord. Løs opp 2 ss av Epsom salter per gallon av vann og vann treet med løsningen.

Related Articles

  1. Hvordan Care for Kalachoe
  2. Hvordan Care for Silestone
  3. Hvordan Care for Fall Hollyhocks
  4. Hvordan Care for Sunbrella stoff
  5. Hvordan Care for Tigerwood Flooring
  6. Hvordan Care for Weigela
  7. Hvordan Care for Monstera
  8. Hvordan Care for Vermilliad Planter
  9. Hvordan Care for en pryd Plum Tree

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*