Hvordan Design Har en innebygd bokhylle?

Hvordan Design Har en innebygd bokhylle?


Innebygde bokhyller gi bøkene dine respekten de fortjener ved å holde dem opp fra gulvet, vinduskarmer og alle andre steder der du kan stable dem. Samle alle bøkene dine på ett sted, og ordne dem etter emne eller forfatter betyr at du alltid kan finne det du leter etter, og vil ikke kjøpe like bøker. Design din bokhylle for å imøtekomme alle de forskjellige størrelser av bøker du har samt eventuelle andre verdifulle gjenstander og bilder som du vil vise.

Bruksanvisning

1 Tegn en skisse diagram av bokhyllen plass. Hvis det ikke er en rektangulær plass, inkluderer alle de forskjellige vinkler og former.

2 Mål plass der du ønsker å bygge bokhylle. Mål høyden fra gulvet til taket, eller hvor toppen av bokhylla vil bli. Mål bredden på bokhyllen plass. Skriv målingene på diagrammet for å danne planen.

3 Samle alle elementene som du ønsker å plassere i bokhyllen. I tillegg til bøker, inkluderer noen ornamenter eller bilder samt vaser, lys og andre elementer som kan vises.

4 Bestem deg dybden av hyllene og skriver dette på planen. Dypere hyller kan holde både paperback og coffee-table-type bøker, men grunnere hyller bare for paperbacks tar mindre plass.

5 Del elementene i grupper, en for hver hylle. Bestem hvilke bøker og vise elementer går sammen. For effektiv bruk av hylleplass, gruppe bøker som er i samme høyde sammen for plassering i samme hylle.

6 Tegn linjer horisontalt over diagrammet for å representere plassering av hyller. Space hyller langt nok fra hverandre til å holde dine høyeste bøker og vise elementer. Hvis du bare har noen få høye bøker, bør du vurdere å legge dem til side i stedet for å stå oppreist, slik at du kan ha flere hyller med en mindre avstand mellom dem.

7 Se etter eventuelle horisontale linjer, for eksempel peis mantels og vinduskarmer, i rommet der din bokhylle vil bli. Tegn i hyllene på planen for å fortsette disse horisontale linjer, for å etablere kontinuitet i rommets utforming.

8 Ta en titt på bokhyllen elementer og bestemme om du ønsker å lagre noen av dem ute av syne. Tegn dører i hyllene i diagrammet som du ønsker å slå inn skap, og vurdere å installere skuffer på andre hyller. Hvis du kommer til å skjule noen elementer i oppbevaringsbokser eller beholdere, velge dem som passer ditt hjem innredning.

9 Velg materiale for innebygd bokhylle. Match noen tre som du allerede har i rommet, og bruk trim for toppen og bunnen av hyller som passer dine baseboards eller tak støping. Avgjør om å bygge en tilbake på bokhylle eller har veggen bak det viser gjennom.

10 Slå på lyset i rommet, og sjekk at du har nok lys til å markere bokhylle innholdet for atmosfære samt nok oppgave belysning slik at du kan se til å velge elementer fra bokhyllen. Om nødvendig, ta med noen små bokhylle lys i planen.

Related Articles

  1. Hvordan Design en Peis Mantle & Bokhylle
  2. Hvordan sikre en Tall innebygd bokhylle til en vegg
  3. Hvordan Design Har en grønn Bungalow?
  4. Hvordan Design peiser med innebygde hyller
  5. Hvordan Design har en dusj System?
  6. Hvordan Design Har et Office Storage Closet?
  7. Hvordan Design har lysnivåer for et bad forfengelighet?
  8. Hvordan Design Har en Pavilion Style House for the Desert?
  9. Hvordan Design en hjemmekontor med innebygd skrivebord og bokhyller
  10. Hvordan bygge en innebygd Bokhylle Bruke Skap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*