Hvordan er en Ferdighus Granitt Slab laget?

Prefabrikkerte granittplater

En kunde i markedet for en prefabrikert granitt plate må først ha en idé om fargen granitt de ønsker for sine benkeplate. Prefabrikkerte granitt benkeplater er allerede kuttet til flere forskjellige standardstørrelser for kjøkken øyer eller baderomsplater. I tillegg er kantene og hull for vasken området som allerede er kuttet. Hvert stykke granitt er forskjellige, med forskjellige farger, skinner og swirls eller design i granitt. I så fall kan det være vanskelig å forsøke å matche andre tellere til en prefabrikert en.

Hvordan Prefabrikkerte granittplater Are Made

Mange kjøkken og bad design sentre selge prefabrikkerte granitt benkeplater som er mye lavere i pris enn å ha en tilpasset granitt benkeplate utformet. En produsent tar et standard stykke granitt og kutter det til populære størrelsene for kjøkken øyer og baderomsplater, typisk 8 fot, 6 fot eller 4 fot i lengde med ca 3 til 4 fot dyp. Produsenten kutter deretter en standard vask-størrelse hull for forbrukeren å installere sin egen vask og kutt standard-størrelse hull i granitt for en kran og to håndtak. I tillegg vil enten to eller fire av hjørnene har et bullnosed kant (hjørnene er avrundet). Hele kanten kan være bullnosed i tillegg. Den granitt deretter pusset og polert for å bli kvitt eventuelle ujevnheter og gir steinen sin glans og glans.

Levere Din Prefabrikert Granitt

Når du har valgt din prefabrikkerte granitt benkeplate, kan du ha den butikken du kjøpte den fra å levere det direkte hjem til deg, eller du kan ta den med hjem selv den dagen hvis du har en lastebil eller SUV stor nok til å romme det. Når du transporterer granitt, bør du være sikker på at den er godt beskyttet med polstring og holdt i et stabilt miljø for å unngå plutselige skift som kan føre til at det å bryte. Når du er klar til å installere enheten, kan du plassere den direkte på skap og installere all nødvendig maskinvare for vasken og kranen, og gjelder alle nødvendige drivning for å forhindre vannlekkasje.

Related Articles

  1. Hvordan velge Granitt Slab
  2. Hvordan Cut Granitt Slab
  3. Hvordan Sett en Natural Stone Slab på Grass
  4. Hvordan bygge en nedbrutt granitt Patio
  5. Hvordan rengjøre polert granitt skjold
  6. Hvordan polere Marmor og Granitt
  7. Hvordan fortelle om en tast er laget av messing
  8. Hvordan rengjøre en granitt dusj
  9. Hvordan Clean Film Off Granitt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*