Hvordan erstatte Tongue & Groove Gulv på en utvendig Porch

Not og fjær tre er et tradisjonelt valg for en veranda gulvet. Den hardtre dekk gulv varer i mange år, og krever svært lite vedlikehold, annet enn en og annen strøk maling. Akkurat som alle veranda gulvmaterialet utsatt for elementene, not og fjær blir til slutt vise tegn på slitasje. Hvis du er en gjør-det-yourselfer, kan du erstatte slitte eller ødelagte deler av not og fjær dekk gulv med noen grunnleggende snekring verktøy.

Bruksanvisning

1 Sett sirkelsag å kutte 1/16 tommer dypere enn tykkelsen på not og fjær tre på verandaen. Lag et kutt i den skadede tre planke ¾-tommers bort fra felles. Gjenta snitt på motsatt side av treplanke.

2 Fjern eventuelle synlige spiker på treplanke med klo på hammer eller med en lirke bar. Trekk planken bort fra verandaen når det er gratis. Den tungeparti og den sporparti på motsatt side av trestykket fortsatt forbli i posisjon.

3 Løsne sporet del som gjenstår ved å trykke den med en hammer. Sett den til side når det er gratis.

4 Bruk lirke bar eller klore for å fjerne neglene holder tungen del av planken på plass. Hvis neglene er ikke synlig, ta tak i tre som fortsatt er med en låsetang. Trekk tungen løs fra sporet.

5 Gjenta denne prosessen for hver av de skadede delene av tregulv.

6 Maling eller beis nytt tre for å matche det eksisterende gulvet. Gi treverket to strøk og la det på tide å tørke mellom hvert strøk. Hvis du skal male eller flekker hele verandaen etter at du erstatte det gamle treet, kan du hoppe over dette trinnet.

7 Skjær av den nederste delen av sporet på den nye erstatning styret. Skyv tungen inn i sporet på tilstøtende trestykke. Sett det nye styret på plass. Du må kanskje bruke et stykke avfallstre å hjelpe deg tappe sporet på plass.

8 Pre-bore hull langs toppen av de tre store nok for etterbehandling negler. Space negler hver 12 inches, ½-tommers fra kanten. Nail veden på plass med etterbehandling negler. Enke neglene. Fyll spikerhull med tre filler.

Related Articles

  1. Hvordan erstatte Tongue & Groove Boards
  2. IPE Tongue & Groove Gulv Installasjonsinformasjon
  3. Hvordan erstatte 9-tommers Gulv Fliser
  4. Hvordan erstatte et bad gulv og toalett
  5. Hvordan spiker Tongue & Groove
  6. Plywood Tongue & Groove Gulv Installasjonsveiledning
  7. Hvordan Refinish Tongue & Groove Oak Flooring
  8. Hvordan erstatte en enkeltpolet bryter med en dimmer
  9. Hvordan erstatte en Utenfor lampen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*