Hvordan finne Utgått Pottery Barn Items

Hvordan finne Utgått Pottery Barn Items


Det er en Pottery Barn elsker verste mareritt. Du ser et element i Pottery Barn katalog eller nettside som du absolutt elske - det være seg et dynetrekk, en lampe eller et stykke av veggen kunst. Men prisen er litt høy, så du bestemmer deg for å vente en liten stund for det å gå på salg. Når du sjekker tilbake på Pottery Barn nettsiden noen uker senere, står det at varen er ikke lenger tilgjengelig. Vel, alle kan ikke gå tapt. Pottery Barn objekter er beryktet for å selge ut - noen ganger ganske raskt, og ofte før de har en sjanse til å gå på salg. Men det er noen alternativer hvis det må-ha element forsvinner fra deres nettside. Her er hvordan du kan finne avviklet Pottery Barn elementer.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du vet navnet på Pottery Barn varen du er ute etter. Hvis du bare skrive "Pottery Barn quilt" eller "Pottery Barn lampe" i en søkemotor, vil du bli bombardert med resultater. PB er kjent for å navngi sine elementer særegne navn og smarte PB selgere kjenner navnene. I stedet prøver å skrive "Pottery Barn Brigitte quilt" eller "Pottery Barn Gracie bordlampe" for å innskrenke den varen du er ute etter. Hvis du ikke husker navnet på varen du er ute etter, kan du ringe Pottery Barn kundeservice og beskrive elementet.

2 Gjør et søk på eBay. Auksjonen nettstedet eBay.com er et flott sted å lete etter utgåtte PB elementer. Smart eBay-selgere har et øye for hva som er hot - og de ofte øse opp Pottery Barn elementer rett før de blir avviklet. Men fordi eBay er en auksjon området du kan ha å by mot andre kjøpere for varen du ønsker. Ønsker ikke å forholde seg til en auksjon? Gjør et avansert søk på ebay for kjøpe den nå elementer bare. Kjøp det nå elementer er tilgjengelig til en fast pris for umiddelbart salg. Det er også eBay Express, hvor elementer er også oppført for umiddelbart salg.

3 Gjør et søk på Craigslist. Som eBay, er Craigslist.com et nettsted hvor folk liste gjenstander for salg, og hvis du søker "Pottery Barn" som søkeord, vil du få mange resultater. Men Craigslist er svært forskjellig fra eBay. Mange Craigslist selgere sender ikke varene ut - kjøperen må komme og plukke den opp (spesielt møbler elementer). Og fordi Craiglsit.com er brutt ned i byene, vil du ønsker å gjøre et søk i byen nærmest deg. Men noen Craigslist selgere vil sende varene ut-så ikke vær redd for å sjekke ut Seattle Craigslist selv om du bor på østkysten. Husk imidlertid at Craigslist ikke tilbyr den samme kjøperen beskyttelse som eBay gjør. Vær svært forsiktig når du gjør en utveksling på Craigslist. Og hvis du er en selger, være skeptisk til å akseptere personlige sjekker.

4 Sjekk ut en Pottery Barn butikk. Hvis du er avhengig av akkurat den PB nettside og katalog, bør du ta en tur til en Pottery Barn butikk. Butikkene har ofte elementer som ikke er tilgjengelig på nettet eller i katalogen. Videre, bare fordi en vare er ikke lenger tilgjengelig på nettet betyr ikke at butikken ikke har det. Du kan ringe fremover til butikken nærmest deg-eller bare ta en tur over og prøve lykken.

5 Sjekk ut en Pottery Barn uttak. Pottery Barn uttak kan være en gullgruve for å finne utgåtte varer. De fleste elementene er i helt ny tilstand. Noen av møbler elementer kan bli ripete eller litt bulkete, men det er ofte ikke merkbar. Og de fleste Pottery Barn avkastning gå rett til uttak - slik at du kan finne mange gode elementer, vanligvis på 40 prosent av den opprinnelige prisen. Utgåtte elementer også bli sendt til utsalgssteder, slik at du kan finne en mengde sengetøy, servise, glass og andre gjenstander.

6 ØNSKES det nå. Hvis du har brukt opp alle andre muligheter og fortsatt ikke kan finne at Pottery Barn varen du er ute etter, skape en vil ha det nå legger ut på eBay, som viser elementer som folk er ute etter. Uansett hva varen du er ute etter, noen har et sted det. Og de bare kan være villig til å selge den til deg.

Related Articles

  1. Hvordan du skal få Pottery Barn Kids Se for Less
  2. Hvordan rengjøre en Pottery Barn Slip Cover
  3. Hvordan Sett på en Pottery Barn dynetrekk
  4. Hvordan rengjøre en Pottery Barn-området Rug
  5. Hvordan finne Utgått GE Mikrobølgeovn reservedeler
  6. Hvordan endre høyden på en Pottery Barn Svingstol
  7. Hvordan få en Pottery Barn Look for Less
  8. Hvordan konvertere en pjokk seng fra Pottery Barn Kids
  9. Hvordan få en Pottery Barn Storage Veggsystem For Less

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*