Hvordan fjerne hjulene på en Troy Bilt Tiller

Hvordan fjerne hjulene på en Troy Bilt Tiller


Troy-Bilt jordbruk er arbeidshester for tilling opp verksted for hager eller plenen vedlikehold. Fordi tiller har bare to bånd, hvis man er bøyd eller har andre skader roret trekker til siden under drift. Bent felger, nav eller flate dekk krever fjerne hjulet fra Troy-Bilt tiller. Hjulene sikre på rorkulten akselen med en pinne i stedet for å beholde ringer eller slepe nøtter. Når du fjerner hjulene er det viktig å ikke miste roll pin fordi det er viktig når du installerer hjulet.

Bruksanvisning

1 Plasser Troy-Bilt tiller på et flatt underlag i gården. Dette forhindrer skade tindene som du fjerner hjulene på hver side av roret.

2 Løft siden av roret, og plassere en jack stå under aksel hub på siden av overføringen. Akselen navet er det stor hylsen at akselen passer inn på siden av transmisjonen. Senk tiller over jekkfoten. Gjenta for motsatt side. Plasser en tredje jekk stå under den faste del av motorens ramme i fronten av roret.

3 Flytt hjulhastighet spaken til "slow" eller "fast" posisjon for å låse akselen. Hjulet hastighetsspaken er den armen under driv håndtak.

4 Finn roll pin fester hjulnavet til akselen. Plasser tuppen av en 5/16-tommers drift pin eller en 16-krone spikeren over toppen av rullen pin. Trykk på slutten av drift pin eller spiker med en hammer for å drive rullen pinnen ut av hjulnavet og aksel. Trekk hjulet ut av styreaksel. Gjenta for motsatt hjulet.

Hint

 • Hvis jack stands er ikke tilgjengelig, kan du bruke blokker med seks-tommers med 6-tommers tre.
 • For å installere hjulene etter reparasjon, reversere prosessen med fjerning.

Related Articles

 1. Hvordan ta hjulene av en Troy-Bilt Tiller
 2. Hvordan rengjøre en Troy-Bilt Tiller Carburetor
 3. Hvordan justere en Troy-Bilt Tiller
 4. Slik feilsøker en Troy Bilt Tiller
 5. Slik fjerner Rim Fra en Troy-Bilt Horse Tiller
 6. Hvordan du bytter drivbeltet på Troy-Bilt Lawnmower
 7. Hvordan skifte olje på en Troy-Bilt Push Mower
 8. Hvordan øke hastigheten på en Troy-Bilt Super Bronco
 9. Hvordan Juster forgasseren på en Troy-Bilt snøfreser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*