Hvordan Gjødsle Palmer med en ring av gjødsel

Gjødsling dine palmer er regelmessig avgjørende for deres vellykkede vekst. Plant palmer i områder hvor sollys er rikelig og jorda er godt drenert og får jevnlig vanning. Å velge riktig plassering, og å ha nok vann og riktig mater system på plass er de viktigste aspektene ved en vellykket ernæringsprosjekt.

Bruksanvisning

1 Sørg for at området treet er plantet i er uhindret. Bestem hvor langt ned i bakken du ønsker å plante treet. hvis du har kjøpt treet fra en barnehage, se etter skitt mark eller vannlinjen på bark. Som kan bidra til å bestemme hvor dypt å grave.

2 Mål avstanden rundt roten ballen og på sitt bredeste punkt. Dobbelt at måle å finne ut av målingen av hullet size.Dig hullet i åpent område i hagen din eller hagen, der det er lite eller ingen hindring, slik at håndflaten kan vokse. Begynn å forberede en slow-release gjødsel i skitt når du tar den fra rundt hullet. En slow-release gjødsel holder mate anlegget kontinuerlig.

3 Bland sand komponent på med jord og gjødsel; bruke samme mengde av hver i målingen. Den lik kombinasjon av sand og jord vil bidra til å forbedre drenering. Plasser ca 6 inches av blandingen i hullet. Når treet er sentrert og rett, erstatte hullet med blandingen, pakking det tett rundt sentrum sprer ut til kantene, som dekker foten av treet.

4 Gjødsle treet omtrent en gang hver 3. måned ved hjelp av en slow-release gjødsel. Det er bedre å under gjødsle treet enn å over-gjødsle.

Related Articles

  1. Hvordan gjødsle plenen med naturlige, ikke-giftige Gjødsel
  2. Hvordan Gjødsle hortensia Med Miracle-Gro
  3. Hvordan sette en tabell med servietter & Rings
  4. Hvordan å gjødsle plenen med Maxwell House Coffee
  5. Hvordan Gjødsle sopp med gjødsel
  6. Hvordan Gjødsle Gardenias med Epsom Salt
  7. Hvordan Gjødsle Planter med havsalt
  8. Hvordan Gjødsle tomater med teblader
  9. Hvordan Gjødsle Roses med Epsom salter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*