Hvordan gjør jeg en Latch for en to-dørs Gate?

Hvordan gjør jeg en Latch for en to-dørs Gate?


En dobbel gate gir god tilgang for større belastning, for eksempel plentraktorer og trillebårer. Mesteparten av tiden, vil en port være tilstrekkelig, slik at en sperre er nødvendig for å holde en port i stilling, mens de øvrige stenger i den. Dette gjør passasjen gate like enkel å bruke som en standard gate og lar den andre porten skal åpnes på et øyeblikks varsel.

Bruksanvisning

1 Hvis porten er hengt over et fortau, innkjørsel eller andre betongoverflate, hoppe rett til det tredje trinnet. Hvis ikke, grave en stolpe hull, sentrert under enden av den venstre port, hvor det hviler når den er lukket. Lag hullet 12 inches i diameter og 12 inches dyp.

2 Fyll hullet til innenfor en tomme av bakkenivå med tørr betongblanding. Legg nok vann til å blande sement og rør den i hullet med et utklipp av trelast til godt blandet. Glatt overflaten av, selv med bakken, ved hjelp av en konkret etterbehandling sparkel. Gjør det nivået, trenger det ikke å være perfekt. La den tørke over natten før du fortsetter.

3 Mark betong en tomme i fra slutten av venstre gate, hvor det vil hvile når den er lukket. Fødte en ½-tommers hull, 4 inches dyp, en ½-tommers roterende Masons litt med. Blås støvet fra hullet.

4 Plasser en 3/8-tommers tykke fat bolt klinke, sentrert 1 tomme inn fra enden av den venstre port. Velg bolten med den lengste kast tilgjengelig. Noen er så lenge som fire inches, gjør din hull dypere hvis nødvendig. Pass på at den er montert på innsiden av porten. Marker hull og bore pilothull for 1-tommers behandlet dekk skruer. Feste låsen med en-tommers behandlede dekk skruer, en i hvert hull.

5 Skyv fat bolt inn i hullet i betongen for å holde venstre gate stødig. Plasser post halvparten av en standard gate klinke på kanten av venstre gate, ca 36 inches høy, eller sentrert i den horisontale spenne på baksiden av porten. Marker skruehullene.

6 Bore 5/16-tommers hull gjennom porten i hvert markert sted. Kjør 5/16-tommers vogn bolter gjennom porten og hullene i låsen med en hammer, trykke dem fast til setet bolthoder, med hodene på utsiden av porten. Trekk en skive og mutter på hver bolt. Snug dem ned med en pipenøkkel.

7 Plasser gate halvparten av låsen på høyre gate og justere det med innlegget halvdel av låsen du festet til venstre gate. Sette den slik at bolten av porten halvdel hviler fast i stolpen halvdel, men rir litt over bunnen av låsen. Dette vil sørge for forsvarlig drift uten å måtte løfte porten lukkes.

8 Marker og bore skruehull som du gjorde for den andre halvparten av låsen. Bolt det på plass med en hammer og pipenøkkel, som før. Åpne og lukk sperren et par ganger for å sikre forsvarlig drift. Foreta justeringer etter behov.

Related Articles

  1. Hvordan får jeg en lisens for en Dig?
  2. Hvordan bruke en Foundation Drenering system for å fjerne radongass
  3. Hvordan du velger dekorative tilbehør for Dining Room
  4. Hvordan bygge din egen Butcher Block for matlaging
  5. Hvordan lage en glidende Wood Latch
  6. Hvordan beregne Steel Post størrelse for en Steel Gate
  7. Hvordan byr jeg på bjelkelaget for et hjem?
  8. Hvordan installerer jeg Vent Pipe for downdraft Stove?
  9. Hvordan får jeg min Kenmore A / C for å slå på?
  10. Hvordan stopper jeg en lekkasje for en Maytag vaskemaskin Model SAV405DEWW?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*