Hvordan Grow fava bønner i sone 7

Hvordan Grow fava bønner i sone 7


Fava bønner, også kjent som bondebønner og vanlige bønner, er en hardfør rekke bønne plante. Dette er buskete ettårige som vokser fra vår til høst og oppnå en gjennomsnittlig høyde på 3 til 4 1/2 fot. Selv fava bønner er medlemmer av legume familien og kreve noe av de samme vekstforhold som andre bønner, disse plantene er hardføre for kulde og frost, og foretrekker kjøligere vekstforhold i sommer. Dette gjør fava bønner godt egnet for USDA hardførhet sone 7, som presenterer en kortere vekstsesong og kjøligere somre enn noen av de varmere strøk.

Bruksanvisning

1 Forskning voksende regionen for å være sikker på at du kan vokse fava bønner. Harvest Table bemerker at fava bønner gjør best i temperaturer på 60 til 65 grader Fahrenheit, og kan vokse i 75 grader Fahrenheit på det varmeste. Varme områder støtter kanskje ikke fava bønner, selv i sone 7.

2 Plant bønner i tidlig på våren etter siste frost dato, som spenner fra tidlig til midten av april i sone 7. Selv fava bønner er hardføre for frost når de er modne, unge frøplanter vil mislykkes i kalde temperaturer. Dette timing gir også bønner en full 80 til 100 dager for å modnes. Velg et sted som får full sol i åtte timer hver dag, med fullstendig drenering.

3 endre jord med en kombinasjon av halv hurtigdrenerende jord og halv organisk kompost, til en dybde på 4 inches. Alle vegetabilske planter krever løs, rask drenering jord og vil mislykkes i stillestående vann. Organiske kompost gir en boost av rik syrlig næring til jorda for bønne plantenes vekst. Legg til en dose på 5-10-10 gjødning til jord for å ytterligere øke næringsstoffer.

4 Plant spirene 2 til 4 inches fra hverandre, og vann dem med en tomme av vann. Oppretthold fava bønner gjennom sommeren med en tomme av vann i uken for å holde jorda tørker. Siden fava bønner er hardføre for frost, holde dem utendørs inntil deres modenhet, uavhengig av frost dato i sone 7.

Hint

  • The University of Minnesota Extension advarer om at noen mennesker er følsomme for rå fava bønner og kan bli svært syke når de spiser bønner. Nettstedet anbefaler at gartnere og kokker alltid koker fava bønner før servering dem.

Related Articles

  1. Hvordan Grow Broad bønner i Pots
  2. Hvordan Grow Broad bønner i jord Pots
  3. Hvordan Grow gule voksbønner fra frø
  4. Hvordan Grow en Bearded Iris i sone 9
  5. Hvordan Grow Broad bønner og sukkererter
  6. Hvordan Grow Poppies i vinter i sone 8
  7. Hvordan Grow Cannas Above USDA planting sone 7
  8. Hvordan gjødsle med fava bønner
  9. Hvordan Tørk og bevare Ceci & fava bønner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*