Hvordan Grow Lemon Trees som en sikring

Å ha en sikring kan være en fin måte å få privatliv i bakgården. Å ha et sitrontre sikringen ikke bare gir privatliv, men også en aromatisk, vakker, velduftende og unik ramme rundt huset ditt --- ikke å nevne at det vil være deilig spiselig også. Men først, plukke ut hva slags sitron treet du ønsker: Meyer, Lisboa, Bearrs, Eureka, Villafranca, Dorshapo, blant andre. (Se Tips-delen for å lese om hver enkelt i detalj for å bedre valget.)

Bruksanvisning

1 stedsnavn som påler i bakken rundt omkretsen av der sikringen skal være. Knyt en streng linje til innsatsen, noe som gjør at sikringen sengen er rett.

2 Bruk staver, markere området i bakken der sitrontrær vil gå. Avstanden mellom hver treet vil avhenge av det spesielle utvalg av sitron kjøpt. Ta kontakt med din lokale barnehager om hjelp; Vanligvis bør sitrontrær være plassert så langt fra hverandre som sitt modne høyde.

3 Bruk spade, grave et hull "slik at pode fagforeningene er minst 6 til 8 inches over jorda nivå, men slik at treet er plantet dypere enn det var i barnehagen container," antyder www.Thriftyfun.com. Med hendene, løsne røttene, slik at de kan vokse ut raskere. Sørg for å fjerne eventuelle plast eller papir fra trærne, sentrere trærne i sine hull og sette dem i.

4 Pakk hullet med hull med skitt, og spres med 4 inches av mulch rundt hvert tre. Vann tungt en gang i uken.

Hint

  • Prøv disse ulike typer sitrontrær: Meyer: Dette sitron er mindre syrlig enn de fleste sitroner. I likhet i form, størrelse, farge på skallet og fruktkjøttet til den av oransje. Denne type treet sprer bred og er søt i smaken. Treet produserer sitroner hele året, men sitroner er mest moden i winter.Lisbon: Dette sitron treet er ganske tykk og har mange vertikale og tornete grener. Det bærer frukt i sommer og høst seasons.Bearrs: Dette treet har tornete greiner og bærer frukt i sin andre year.Eureka: The Eureka sitron treet er stort og bredt voksende. Den har svært få kvister og greiner. Det bærer sitroner i løpet av våren og sommeren seasons.Villafranca: Dette sitron treet er stor, med tette løvverket og torner. Det finnes to typer av Villafranca trær; en bærer frukt i sommersesongen bare, den andre bærer frukt hele year.Dorshapo: Dette treet er stort og vokser stort. Det har ikke mange kvister eller grener. Den produserer sitroner i vår- og sommersesongen. Dette er en mindre surhet sitron.

Related Articles

  1. Hvordan Grow Lemon Trees Inside
  2. Hvordan Grow Fir Trees som liker fuktig jord
  3. Hvordan Grow Apple Trees i Houston, Texas
  4. Informasjon om Growing Lemon Trees
  5. Hvordan Grow Fig Trees i en skjerm kabinett
  6. Hvordan Grow Tea Tre Planter
  7. Hvordan Grow Lemons & Limes
  8. Hvordan identifisere Lemon Tree Skadedyr
  9. Hvordan Plant a Tree som en sympati gave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*