Hvordan identifisere brune flekker eller støt på Løv

Hvordan identifisere brune flekker eller støt på Løv


Noen ganger, til tross for en gartner beste intensjoner, vil et anlegg bli offer for noen tilstand eller en annen. En av de vanligste indikatorene noe er galt er misfarging, vanligvis brune flekker på bladene.

Flekker på bladene kan oppstå for en rekke årsaker. De kan være tegn på en alvorlig tilstand som krever avansert behandling, eller passerer situasjoner som er av mindre bekymring. Å vite hva som forårsaker dem, er imidlertid avgjørende for å behandle problemet.

Bruksanvisning

1 Inspiser hele planten eller treet. Ser nærmere på hva slags brune flekker kan hjelpe deg å finne ut anleggets tilstand, og kan også hjelpe deg å avgjøre hva du skal gjøre.

For eksempel, små brune flekker på bladene av trærne som pleier å få flekker rundt samme tid hvert år - typisk sensommeren - indikerer soppangrep. Avhengig av sopp, og den plante, kan de bli flatet områder av nekrotisk vev, eller litt hevet skurv-lignende støt. I noen tilfeller vil det ikke være noen vev ved alle --just hull.

I andre tilfeller kan de stedene befinner seg bare på den ene side av treet eller planten, noe som indikerer at det kanskje side er utsatt for noe den andre ikke er det. Dette kan være sant for gatetrær og planter som vokser nær travle, høyt trafikkerte områder.

2 Inspiser flekker. Ulike årsaker kan føre til ulike typer flekker. Hvis bladene har sesong nekrose, eller sirkulære flekker av dødt vev, er det sannsynlig å være en sopp. Noen ganger er vevet kan heves og skorpeaktig, eller vil falle ut helt, og etterlater et hull.

I andre situasjoner kan skade snu bladene slimete eller bløt, og anlegget vil ha en bestemt lukt. Det er sannsynlig å være bakteriell leaf spot, som er lik sopp blad sted, men invaderer gjennom områder med skade på bladene.

Noen ganger flekker er forårsaket av solbrenthet, som typisk påvirker bladene som er mest utsatt. Solbrenthet starter vanligvis på bladkantene, curling dem innover.

3 Kontroller omgivelsene. Miljøet og atmosfæren som omgir anlegget kan gi rikelig dokumentasjon om opprinnelsen til noen flekker. Hvis det er dårlig luftsirkulasjon eller sol penetrasjon, høy luftfuktighet, dugg, tåke eller regn, flekker sannsynligvis indikere sopp eller bakterier, som trives under slike forhold. Omvendt, varme og tørrhet vil sannsynligvis indikere flekker forårsaket av solskader.

Plasseringen av plantene - nær travle gater, kilder til luftforurensning, eller enkelte bransjer - kan være en faktor i kjemisk skade. Slike skader kan komme fra sur nedbør, veibygging aktivitet, eller i nærheten ugressmiddel bruk.

Hint

  • Visse infeksjoner er spesifikke for de lokale planter og trær. Consulting med din lokale samarbeidsvillig forlengelse (se referanser 4) kunne hjelpe deg å finne informasjon om årsakene til brun flekk i ditt område.

Related Articles

  1. Hvordan fikse brune flekker i Lawn Nær Sprinkler
  2. Hvordan behandle brune flekker på en Lawn
  3. Hvordan å få brune flekker Off marmor benkeplater
  4. Hvordan kontrollere brune flekker på tomatblader
  5. Hvordan å rette brune flekker på en Lawn
  6. Hvordan Clean brune flekker i en Procelain Sink
  7. Hvordan fikse brune flekker på en Lawn
  8. Hvordan få brun flekk Off My Stainless Steel Kitchen Sink
  9. Hvordan bli kvitt brune flekker på Phalaenopsis Leaves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*