Hvordan jeg spraymaling en Laminert bokhylle?

Remodeling et hjem trenger ikke å bety å kaste bort eller donere utdaterte, vanlig laminat bokhyller. Laminat er et glanset materiale som er konstruert av tre, vanligvis sponplate, som er belagt med laminatet. Dette materialet er lett og laminat finer vil ikke akseptere maling uten riktig forberedelse. Prepping et laminat bokhylle innebærer å bruke riktig verktøy, inkludert sandpapir og primer, for å sikre at din maling jobb varer.

Bruksanvisning

1 Opprett en arbeidsplass å sprøyte male laminat bokhyller. Legg ned flere aviser i et godt ventilert område, for eksempel en garasje eller utendørs. Bruk gummihansker, vernebriller, gamle klær og en respirator mens prepping og male stykket.

2 Sand hele overflaten av laminat bokhylle med 180-sandpapir. Ved bruk av trykk, hvis nødvendig, for fullstendig å fjerne blankt belegg som dekker stykket. Dersom blankt belegg blir værende, vil laminat bokhylle ikke akseptere noe primer eller maling.

3. Tørk overflaten av laminatet bokhylle med såpevann og et kjøkken svamp. Dette vil fjerne støv skapt av sliping og eventuelle gjenværende smuss, skitt eller grus.

4 La laminat bokhylle helt tørr, og påfør et tynt lag med skjellakk primer. Den skjellakk primer vil følge den ru laminatoverflaten. Påfør primer med en pensel eller liten maling roller og la det tørke i minst åtte til 10 timer, eller over natten.

5 Maling overflaten av tennsatsen laminat med akrylbasert maling møbler. Bruk også back-og-tilbake slag for å dekke mesteparten av bokhyllen. Spray på overflaten av en skumpensel til å dekke eventuelle kriker og kroker som ikke kan nås med sprayboks.

6 La første strøk med maling tørke helt, eller minst åtte timer, før du påfører et nytt strøk på samme måte.

7. La siste strøk tørke i minst 24 timer før du flytter bokhylle inn i et område som det vil forbli urørt i minst seks dager. Dette vil gi akrylmaling tid til å sette.

Hint

 • Bruk en gardintrapp for å nå de øverste hyllene i bokhyllen for å dekke dem med grunning og maling.

Related Articles

 1. Hvordan jeg installere en startsnoren på My snøfreser?
 2. Hva kan jeg gjøre med en gammel Laminert Bokhylle?
 3. Hvordan lage en In-Wall Bokhylle i kjelleren
 4. Hvordan Design en Peis Mantle & Bokhylle
 5. Hvordan hjørne Brace en Bokhylle
 6. Hvordan jeg bygge en sement Foundation?
 7. Hvordan jeg Bor et hull i Pinewood?
 8. Hvordan bruke Kurver på vegger Bokhyller
 9. Hvordan legge ved en Hemnes Bokhylle Wall
 10. Hvordan jeg kvitt My Attic av Pesky Squirrels du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*