Hvordan kjøpe Black Walnut Trees

Svart valnøtt trær, kjent for de brune nøtter de bærer og for sine dype furer badebukser som ser nesten svart, er et godt alternativ for folk som ønsker å legge til trær i områder med rikt jordsmonn. Du finner dem i Midtvesten regionen i USA, men med riktig pleie, kan du få dem til å vokse i andre områder også. Når du velger å plante en svart valnøtt tre, vil du ønsker å planlegge slik at du vet nøyaktig hva du skal kjøpe for å få sluttresultatet du ønsker.

Bruksanvisning

1 Kartlegg hvor du ønsker å plante treet: Svart valnøtt trerøtter produsere en kjemisk hemme vekst, så landscapers vil ofte koble trærne med blått gress, som vokser godt til tross for den kjemiske. Ifølge University of Minnesota, la 50 til 100 kvadratfot rundt hvert tre hvis du planlegger å høste dem for tømmer, og 200 til 300 kvadratfot hvis du planlegger å høste dem for valnøtter.

2 Planlegg riktig tidspunkt å kjøpe svart valnøtt-treet: Du har flere tre varianter å velge mellom, og bestemte seg trenger spesielle vekstforhold. Den tiden av året og din regionens vekstsesong kan finne ut hvilken type du skal kjøpe. For eksempel må du plante bareroot trær før de knopp, som betyr våren planting. I sør er dette så tidlig som i april, men i nord kan det være så sent som i juni.

3 Vurder å kjøpe nøtter, også kalt frø: Når du forlater en svart valnøtt i bakken, spirer det inn i en ny svart valnøtt tre. Innkjøp nøtter kan koste mindre enn andre typer av svart valnøtt trær. Men pass på: hvis et selskap behandler nøtter å selge som mat, vil du ikke være i stand til å vokse trær fra dem.

4 titt på å kjøpe svart valnøtt ungtrær i containere: Hvis du planlegger å plante senere i sesongen, er dette et bedre alternativ enn å kjøpe en mer moden tre eller starte et tre fra en nøtt. I en avstand av en tomme fra roten krave skal frøplanter ha minst en en-kvart-tommers diameter, noe som er viktigere enn alder eller høyde.

5 Finn ut om du foretrekker å kjøpe en bareroot svart valnøtt tre: Mens dyrere enn nøtter, er denne stilen billigere enn frøplanter i en container. Plant disse før knoppene blomstrer for de beste resultatene. De eksponerte røtter krever mer pleie enn frø eller stiklinger i beholdere.

6 Bestill dine svart valnøtt trær fra en katalog eller online leverandøren. Trær kommer i posten i henhold til voksende sesonger i din region. Legg merke til at mens du kan finne lavere priser, vil du ikke ha mulighet til å inspisere trærne før de kommer, så sørg for å se etter selskaper som tilbyr en pengene-tilbake-garanti.

7 Kjøp frøplanter fra planteskoler med svart valnøtt trær for salg: Dette lar deg kontrollere og måle trærne før de kjøper dem.

Hint

  • Du kan kjøpe modne svart valnøtt trær, men de koster ganske mye mer enn planter og kan kreve spesielle maskiner for å transportere og plant.You kan plante spirene dyrkes i en container i høst i enkelte områder, og mange barnehager vil slippe prisene etter sommersesong.

Related Articles

  1. Hvordan å høste Black Walnut Trees
  2. Når å beskjære Black Walnut Trees
  3. Kan jeg plante grønnsaker i nærheten av My Black Walnut Tree?
  4. Hvordan Grow Black Walnut Trees
  5. Hvordan Plant Black Walnut Trees for Profit
  6. Hvordan Trim Black Walnut Trees
  7. Slik unngår Frukt på en Black Walnut Tree
  8. Hvordan Shell en Black Walnut
  9. Hvordan å drepe en svart Walnut Tree

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*