Hvordan kjøpe et nytt toalett

Hvordan kjøpe et nytt toalett


Toaletter er grunnleggende og ganske enkle inventar i boliger og bedrifter, men å kjøpe et nytt toalett innebærer alvorlige hensyn. Toaletter har utviklet seg i både teknologi og estetikk, slik at du nå har valg i begge, fra hvor mye vann på toalettet bruker til hvordan fargen koordinerer med resten av badet ditt.

Bruksanvisning

En Bestem grov-in at det nye toalettet må ha. Utvide et målebånd fra veggen bak den nåværende toalett til en av skapet bolter som strekker seg opp gjennom toalettet base, noen ganger skjult av et kuppelformet cap. Denne målingen er vanligvis 12 inches, men kan også være 10 eller 14 inches. Legg merke til denne målingen.

2 Vurdere den generelle innredningen og fargevalget på badet. Ta en enkelt brikke, en fargeprøve av stoff eller en nøkkel bad element som representerer fargene som du vil bruke til maling avdeling av et hjem forbedring butikken. Velg farge-kort som passer eller koordinere med fliser, stoff eller element som du hentet inn.

3 Velg fra butikkens utvalg av toaletter som matche fargen og grov-in som du trenger. Bestemme mellom ett stykke og to-delt modell mens vurderer også høyden på toalettsetet og tanken.

4 Bestem deg for hvor mye vann som du vil på toalettet for å bruke per flush og om du vil ha en dual-flush toalett. En dual-flush modellen gir deg valget mellom to nivåer av vannforbruket per flush. Vurder om du ønsker en tyngdekraft toalett, som bruker den tradisjonelle fylleventilen og spyleventiler, eller en trykkassistert toalett, som bruker trykk strømmer av vann for å skylle.

Related Articles

  1. Hvordan fikse gulvet hvis det nytt toalett Footprint er mindre enn den gamle Toalett
  2. Hvordan Gjør om en Toalett
  3. Hvordan fikse en treg Fylling Toalett Tank
  4. Slik installerer du et nytt toalett på betonggulv
  5. Hvordan måle for et toalett Installer
  6. Voks ring Lekkasjer på et nytt toalett
  7. Hvordan justere Flapper i et toalett
  8. Hvordan å gjøre et nytt hjem Walk Through
  9. Hvordan kan du rense Min Toalett hvis stempelet ikke vil fungere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*