Hvordan koble opp en Honeywell termostat til en varmepumpe

Når du installerer en ny Honeywell termostat for din varmepumpe, er det nødvendig å kjøpe en modell som er kompatibel med varmepumper. Deretter må du fjerne den gamle termostaten. Demontering prosessen varierer avhengig av gjeldende termostat. De fleste har et deksel som spretter ut og en monteringsplate. Når du kobler ledningene fra dagens termostat, merke dem med maskeringstape i henhold til terminalen brevet at de kobles til. Hver terminal har en bokstavbetegnelse.

Bruksanvisning

1 Installer den nye Honeywell termostat monteringsplaten til veggen i henhold til instruksjonene som følger med enheten. Mate endene av varmepumpen ledninger gjennom monteringsplaten før feste platen til veggen.

2. Finn etiketten på ledningen og matche ledningen med riktig Honeywell termostat terminal. For eksempel, en ledning og som er angitt som "C" fra den gamle termostaten er festet til "C" terminal på den nye termostaten. Løsne skruen med en flat skrutrekker, og sett inn enden av ledningen inn i terminalen hullet. Stram til skruen for å feste ledningen.

3 Sjekk om du har ledninger merket for "R" og "RC". Hvis du gjør det, løsne "R" og "RC" klemmeskruene på Honeywell termostat og fjerne metall jumper.

4 Pakk "C" og "C1" ledninger individuelt med elektrisk tape, hvis du har begge ledninger. Hvis du bare har en eneste "C" eller "C1" ledning feste den til "C" terminal.

5 Skjær en 2-tommers stykke fritiden elektrisk ledning med wire strippere hvis du ikke har en "E" eller "Aux" tråd, eller hvis du bare har en av dem. Strip 1/4 tomme av isolasjon fra hver hver ende med wire strippere. Sett den ene enden inn i "Aux" terminal og den ene enden inn i "E" terminal.

6 Pop på dekselet og teste termostaten.

Hint

 • Fjern alle maskeringstape etiketter når du installerer ledningene inn i Honeywell termostat.
 • Hvis du har både en "V" og "VR" tråd, er det nødvendig å ringe en varmepumpe tekniker, som blir nødt til å utføre noen omkobling av varmepumpen for å imøtekomme Honeywell termostat.

Related Articles

 1. Hvordan koble en RCT8101A Honeywell termostat
 2. Hvordan koble opp tørketrommelen Cords til baksiden av tørketrommelen
 3. Hvordan koble opp en Wind Generator til huset ditt
 4. Hvordan koble en RTH7600 Honeywell termostat
 5. Hvordan koble opp den Vanity Drain til en PVC Drain
 6. Hvordan koble opp en sandfilter pumpe til en over bakken svømmebassenget
 7. Hvordan koble opp en Lennox Termostat
 8. Hvordan koble opp møbeltrekk vedlegg til en Hoover Steam Cleaner
 9. Hvordan koble opp en jeger Termostat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*