Hvordan lage en innebygd bokhylle i en Knee Wall

Et kne veggen er en kort vegg opprettes når skråningen av et tak interjects med den vertikale linjen av en vegg, typisk i et loft plass eller et rom i øverste etasje. Fordi de fleste kne vegger ikke er bærende, de er den perfekte kandidat for innebygde bokhyller. Du vil bruke vanskelige å møblere kne-vegg-området og gjøre det uten å ta opp verdifull gulvplass.

Bruksanvisning

1 Finn veggen stenderne i kneet veggen der du vil installere bokhylle, ved hjelp av en stud finder. Det er tryggest å installere en bokhylle mellom to veggstendere, noe som betyr at det vil være ganske smal. Hvis du vil ha mer lagringsplass, installere flere tilfeller side-by-side mellom tilstøtende pigger.

2 Mål opp 3 inches fra gulvet, og markere et nivå linje mellom veggen stenderne. Mark høyden du vil bokhylla på kanten av stud stillinger. Tegn en endelig horisontal linje over toppen for å markere ut dimensjonene av bokhylle.

3 Skjær et lite pip hull i midten av bokhyllen område med en tapet sag. Se etter noen elektriske ledninger som du trenger for å unngå mens kutte, og deretter klippe ut veggen, med en rett kant og tapet sag på de linjene du merket.

4 Cut to planker av en-av-12 tømmer til høyden av veggen hull for sidene av bokhylle og to til bredden, minus 2 inches for toppen og bunnen av bokhylle. Skjær en planke for hver hylle du vil den samme målingen bredde.

5 Form den side, topp og bunn planker til et rektangel, med endene av topp- og bunn planker på innsiden av sideplankene. Lim hjørneskjøter, og fest med fire jevnt fordelte 2-tommers spiker gjennom side planker i endene av topp- og bunnplankene.

6 Slot i sokkel planker på den ønskede avstanden mellom topp og bunn hyller, og feste dem som du gjorde topp- og bunnplankene. Klipp et stykke av 1/4-tommers kryssfiner til å passe på baksiden av rammen, og fest den til baksiden med etterbehandling negler.

7. Skjær to stykker av tre-tommers panel støping til høyden av bokhyllen ramme, pluss 6 inches, og to til bredden av bokhyllen ramme, pluss 6 inches. Gjæring endene av støpe ved 45-graders vinkler, slik at man kan danne den inn i en ramme. Mal molding, samt bokhylle og la tørke.

8 Monter bokhylle, baksiden først, inn i hullet i veggen. Juster posisjonen slik at rammen av bokhyllen er i flukt med veggen. Klem bokhylle til veggen studs, og fest den til dem med fire 3-tommers skruer drevet gjennom sidene mellom hver hylle inn i veggen stenderne. Fjern klemmene

9. Form støpe inn i en ramme rundt utsiden av den bokhylle. Fest molding på plass med etterbehandling negler. Trykk opp spiker og skruehullene med tre kitt og maling til slutt kneet veggen bokhylle.

Related Articles

  1. Hvordan bygge en innebygd Bokhylle på et hengsel
  2. Hvordan bygge en innebygd Bokhylle Bruke Skap
  3. Hvordan Paint en innebygd bokhylle i en korridor
  4. Hvordan bygge en innebygd bokhylle rundt et vindu
  5. Hvordan lage en Inset Bokhylle
  6. Hvordan lage en Creative Bokhylle
  7. Hvordan lage en innebygd garderobe Closet
  8. Hvordan lage en bevegelig Bokhylle
  9. Hvordan lage front-mot bokhyller
  10. Hvordan lage hytte-stil Bokhyller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*