Hvordan lage en innebygd Bokhylle Ut av en uønsket Doorway

Uønskede døråpninger kan være vanskelig å bruke, men en måte som omfatter både form og funksjon er å konvertere døråpningen til en innebygd bokhylle. Bygg din egen bokhylle for å fylle ut en uønsket dør er en jobb som de fleste gjør-det-selv huseiere kan håndtere, og hvis du bruker kryssfiner eller medium-density fiberboard, vil prosjektet trolig koste deg mindre enn å kjøpe en ny bokhylle, enn si å ansette en entreprenør til å bygge en for deg.

Bruksanvisning

1 Ta dimensjonene av døråpningen du ønsker å konvertere til en innebygd bokhylle. Du trenger høyde, bredde og dybde av døråpningen.

2. Skjær to stykker av 1/2-inch kryssfiner til høyden av døren og en halv tomme mindre enn dybden. For eksempel, hvis din døråpning er 72 inches høy og 6 inches dyp, kuttet to stykker til 5 1/2 av 72 inches.

3. Skjær to stykker av 3/4-tommers kryssfiner til bredden av døråpningen mindre en tomme, og dybden av døråpningen mindre en halv tomme. For eksempel, hvis døren er 36 inches bredt, kuttet to stykker til 5 1/2 med 35 inches. Nå kuttes så mange brikker som du vil hyller i bokhyllen til samme måling.

4 Form høyde planker og to av bredde planker inn i en firkantet boks eller ramme. Bredden plankeendene skal være på innsiden av høyde planker for å gjøre 90-graders hjørner. Sjekk med en snekker torg for å sikre at hjørnene er rettvinklet.

5 Lim hjørneskjøter i saken, og deretter satt til tørk i et band klemme. Bor fire pilothull dimensjonert for 1-tommers skruer gjennom høyde planker inni endene av bredde- planker. Skru sammen med 1-tommers skruer.

6 Slot hyllene inn i saken på ønsket avstand, og fest på plass som du gjorde den øverste og nederste plankene.

7 Skjær et stykke av 1/2-inch kryssfiner dimensjonene døråpningen for baksiden av bokhylle; Da lå den over saken, og fest den med skruer i saken, samt på baksiden av hyllene. Maling bokhylla og la det tørke.

8 Sett bokhylle i døråpningen. Det vil være en tett passform. Skyv saken til baksiden er i flukt med veggen på den andre siden av døren, og fronten er i flukt med døren på høyre side av bokhylle.

9 Fest bokhylle på plass med fire 2-tommers skruer drevet gjennom sidene av bokhylle i mellom hver hylle. Skrap noen kitt i skruehullene, og deretter ta opp med maling når tørr.

Hint

 • Hvis du ønsker å dekke opp den andre siden av bokhyllen og døråpning med gips, ta en halv tomme eller så av dybdemåling for å tillate tykkelsen på gips. Du kan også hoppe over backing helt og har en gjennomsiktig bokhylle i døråpningen.
 • Hvis døren ikke allerede har molding rundt det, legge til en molding ramme rundt bokhylle for å gi den et ferdig, profesjonelt preg.
 • Legg hengsler på den ene siden av bokhyllen i stedet for å feste den til døren, slik at døren kan fortsatt brukes.
 • Lag to tynnere tilfeller, og feste dem back-to-back i døråpningen slik at du gjør en bokhylle på begge sider av døren.

Related Articles

 1. Hvordan bygge en innebygd Bokhylle på et hengsel
 2. Hvordan bygge en innebygd Bokhylle Bruke Skap
 3. Hvordan Paint en innebygd bokhylle i en korridor
 4. Hvordan bygge en innebygd bokhylle rundt et vindu
 5. Hvordan lage en Inset Bokhylle
 6. Hvordan lage en Creative Bokhylle
 7. Hvordan lage en innebygd garderobe Closet
 8. Hvordan lage en bevegelig Bokhylle
 9. Hvordan lage front-mot bokhyller
 10. Hvordan lage hytte-stil Bokhyller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*