Hvordan lage en Monogram Wreath

En monogram krans er formet som den første bokstaven i etternavnet på personen som mottar den. Denne krans gjør en flott bryllupsgave, hus oppvarming til stede, eller rett og slett gjøre deg en til nåde inngangsdøren din. Med noen få skritt og forsyninger, vil du finne noe som gjør en av disse kranser til å være enkel og kostnadseffektiv. Bruk silke eller tørkede blomster, eller dekke med alle grønne og bånd.

Bruksanvisning

1 Trace formen på den første bokstaven i mottakerens etternavn på et stykke papp. Gjør brev cirka 8 av 10 inches, selv om krans kan være en hvilken som helst størrelse. Skjær ut brev og bruke som et mønster å spore form med en svart markør på et stykke 2-tommers skum bord. Bruk et verktøy kniv til å kutte ut brev form fra skum bord.

2. Dekk baksiden av skum bokstav med bånd. Skjær strimler av bånd lengden på brevet. Varmt lim strimler av bånd på for fullstendig å dekke baksiden av brevet. Dekk 2-tommers breddekanter av brevet med båndet, og for å skjule kantene på båndet på baksiden.

3 Skjær stilkene av blomstene utenfor. Hot lim blomstene på forsiden av brevet, helt over skum. Om ønsket, lim blomstene på kantene av brevet.

4 Skjær båndet i to 18-tommers biter. På baksiden av kransen, feste en ende av et stykke bånd til den øvre del av brevet ved hjelp av en tommel klebrighet. Gjenta på den andre siden av brevet med den andre stykke bånd. Knyt de to løse endene av båndene sammen danner en bue. Knyt som knytte skolissene. Heng krans ved å plassere baugen over en dør krok.

Hint

 • I stedet for å dekke ryggen med bånd, kan du spray male skum for å matche fargen på bånd og blomster du skal bruke.

Related Articles

 1. Hvordan lage en Teacup Wreath
 2. Hvordan lage en vinter Wreath
 3. Hvordan lage en Swag Wreath
 4. Hvordan lage et vestlig Wreath
 5. Hvordan lage en viktoriansk Wreath
 6. Hvordan lage en Fall Leaf Wreath
 7. Hvordan lage din egen Dekorative Håndklær
 8. Hvordan lage vakre blomsterpotte Gardens
 9. Hvordan lage den peneste Buer for blomsterarrangement
 10. Hvordan lage parfyme & Sengetøy Sprays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*