Hvordan lage en Upside Down Tomato Planter fra dagligvarer poser

Hvordan lage en Upside Down Tomato Planter fra dagligvarer poser


En Topsy-Turvy merkevare tomat planter lover deg en rik avling av vakre tomater. Deres hemmelighet? Du gaffel over ca $ 20, og de sender deg en beholder med planting hull i bunnen. Beholderne spare hage plass og holde frukt av bakken hvor det er mer utsatt for skadedyr. Men du trenger ikke å bruke dine hardt opptjente penger på et merkenavn tomat planter, kan litt kreativitet og en ransake gjennom kjøkkenet netto du en gratis.

Bruksanvisning

1 Ta noen plast dagligvarer poser og sette dem i hverandre. Tomatplanter kan bli veldig tung, så bruke seks til åtte poser. Når alle posene er på plass legger dem flatt og klipp et lite "X" i bunnen av posene med saks. Skjære gjennom alle lag av posen på en gang. "X" trenger ikke å være stor, akkurat stor nok til at du kan passere tomatplanterøttene gjennom posene. Hvis dine dagligvarer poser er typen uten stretch i det hele tatt, vil du være bedre å bruke kjøkken-size søppelsekker som har noen strekk.

2 Kle av noen blader fra den nedre delen av tomat frøplante er stammen. Bestå rotklumpen gjennom hullet i bunnen av posene. Du bør holde en hånd inni posene for å lede tomatplante gjennom hullet. Trekk tomatplante gjennom hullet til hele stammen er i planter. Du trenger bare den øverste haug med blader av planten for å være stikker ut av bunnen av posene.

3 Hold posene åpne med en hånd og begynne å legge potting jord til planter med den andre hånden. Prøv å holde stammen og røttene i sentrum, med jord hele veien rundt.

4 Pakk en kort lengde på duct tape rundt håndtakene på hver side av sekken - fanger alle seks til åtte av dem i bånd for å hindre håndtakene fra å rive.

5 Når posen er tre fjerdedeler full du trenger for å finne et sted å henge den. Plukk et sted som får mye sol. Skru to kroker i et dekk rekkverk eller monteringsbraketter på et tregjerde. Ved hjelp av to kroker ikke bare bidra til å fordele vekten, men holder toppen av planter åpne for å gjøre det enklere å vann, og for dem å fange regnvann.

6 Vann din tomatplante hver dag og se dine tomater vokse. Vann ofte. Opp ned Topsy Turvy tomat planter er kanskje ikke så pen som den på TV, men det kan gjøre susen ... og det vil ikke koste deg noe.

Hint

 • En gjenbrukbar stoff pose dagligvarer er en litt mer oppskalere, holdbart alternativ som er satt sammen i akkurat samme måte.
 • Mindre tomatsorter som fungerer best for opp ned planting.

Related Articles

 1. Hvordan bygge en Upside Down Tomato Planter
 2. Hvordan lage en Upside Down Tomato Dyrker
 3. DIY Urban Gardens: Upside Down Tomato Plante
 4. Hvordan lage en selv Vanning Tomato Planter
 5. Hvordan bygge en Upside-Down Tomato Garden
 6. Hvordan lage din egen Upside Down Strawberry Planter
 7. DIY Upside Down Strawberry Planter
 8. Hvordan lage din egen Lett Sement Planting Pots
 9. Hvordan: Upside Down Pepper Plants

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*