Hvordan lage et fortau med River Rock & Stepping Stones

Hvordan lage et fortau med River Rock & Stepping Stones


River steiner låne en naturlig følelse til noen form for utendørs konstruksjon. De kommer i alle former og størrelser, fra små småstein til større steiner. Ved å gre disse steinene med en rekke stepping steiner, kan du gjøre et fortau som kan knytte ulike deler av hagen din, gran opp foran verksted eller dekke et problemområde der gress bare ikke ønsker å gå. Fordi dette prosjektet krever en bit av graving og tungt arbeid, er det best å planlegge ut så mye som mulig på forhånd. Å vite noen nyttige tips vil hjelpe river rock og springbrett fortau konstruksjon trygt og bekymringsfritt.

Bruksanvisning

1 Planlegg gangvei ved hjelp av papir og blyant. Legg merke til noen av de mulige hindringer i veien du ønsker å følge. Dette vil også gi deg muligheten til å spille med forskjellige design. Også tenke på størrelsen på stepping steiner du ønsker å bruke, og dybden på fortauet.

2 Merk av design på bakken der du vil bygge fortauet. Bruk tau eller hyssing for å markere kantene på banen for å gi deg en idé om hvordan den endelige utformingen vil se ut. Gjør eventuelle justeringer etter behov.

3 Bruk et målebånd for å ta målinger av den endelige utformingen. Dette vil hjelpe deg å planlegge for materialer. For eksempel, et fortau som måler 10 fot lang med 2 fot bred vil kreve omtrent nok river rock til å dekke 20 kvadratfot. Antallet stepping steiner du vil kreve vil variere etter installasjonen. For eksempel, i dette tilfellet, fem stepping steiner som måler en fot plassert en fot fra hverandre ville gjøre en perfekt passform.

4 grave ut den planlagte fortauet med spade. Hvor dypt du graver vil bli bestemt av din utvalgte stepping steiner og din egen personlige stil. Du kan ha steinene flush med bakken, litt under bakken, eller hevet opp.

5 Glatt ut nederst på fortauet slik at skitten er nivå. Ett alternativ er å installere en plast underbarrier. Dette vil hindre planter og vegetasjon som vokser opp gjennom elven rock.

6 Spre et lag med bygging sand på bunnen av utgravingen. Dette vil bidra til å dempe steinene og gi en stabil plattform for dem å hvile på.

7 Installer fortauet kanter på dette punktet hvis lyste i design. Dette kan være av plast, trykk trelast, klosser eller mange andre valg.

8 Legg stepping steiner ut i ønsket mønster. Juster sand under dem før du plasserer steinene for å holde dem nivå.

9 Fyll i resten av fortauet med elva rock.

Hint

 • Den river rock kan være veldig støvete og skitne når du helle det ut av posen. Gi det en vask med en hageslange for å gi den en polert glow.Some mennesker foretrekker å bruke større steiner i bunnen og deretter mørtel dem på plass sammen med stepping steiner. I så fall følger de første sju trinnene. I stedet for å strømme steinene ut av posen og inn i fortau, sett steinene ned i sanden bestemt. Påfør mørtelen steinene med en sparkel, ligner fuging flis.
 • Sjekk med de lokale energiselskapene å sikre at det ikke er noen nedgravde linjer i ditt område før du dig.Protect hendene med arbeidshansker når du flytter grove stepping steiner.

Related Articles

 1. Hvordan lage en gangvei med River Rocks
 2. Hvordan bygge en bane med River Rock
 3. Hvordan dekke Old Brick Med River Rock
 4. Hvordan lage et fortau med Bricks
 5. Slik installerer Mesh-Backed Round River Rock Stepping Stones
 6. Hvordan lage en uteplass ved hjelp av Stepping Stones
 7. Hvordan lage en Landscape fortau med River Rock
 8. Hvordan lage en bordplate med en Rock Inlay
 9. Hvordan landskap med River Rock i Greenville, South Carolina
 10. Hvordan lage en Birdbath med husholdningsartikler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*