Hvordan lage Fresh Rose Topiary Ball center

Ferske rose Topiary ball center blir brukt til bryllup, ferier, dusjer og familiesammenkomster. De er en enkel og elegant måte å bruke friske roser. De kan vare i flere dager. Når du lære å lage disse center med roser, vil du finne at det erstatter andre blomster vil være like lett. Du vil også være i stand til å tilpasse dem for enhver anledning. Enten du dyrke dine egne roser eller kjøpe dem i en blomsterbutikk, vil disse center være fantastisk.

Bruksanvisning

1 Sug ballen i vannet i flere timer. Ta den ut, sett den til side og la det renne. Skjær stilkene av roser, forlater 1/2 tomme på bunnen.

2 Hot lim isoporblokk inn i beholderen. Lav temperatur lim fungerer best, og vil ikke smelte Styrofoam.

3 Skyv stikke inn i bunnen av ballen stopper 3/4 av veien gjennom.

4 Poke små hull i oasen ball for hvert steg. Sett stammen av rosen i hullet. Skyv en grønnere pinnen inn i bunnen av blomsten for å feste den til ballen. Fortsett å legge blomster før ballen er dekket.

5 Gjør din Topiary så full som du ønsker ved å legge ekstra blomster eller legge blader eller eføy mellom knopper. Sett mose på isopor base ved hjelp av Greening pins til å holde den på plass. Pynte den med bånd og tilbehør.

Hint

 • Leaves legge ekstra farge til topiary.Sunflowers, hortensia, prestekrager og tulipaner kan også være used.Make prøvecenter før arrangementet for å se hvor mange blomster du trenger.
 • Aldri gjøre et kjernepunkt høyere enn 12 inches. Det er vanskelig for folk å se og snakke med hverandre om det er taller.If silke eller tørkede blomster er byttet ut, ikke suge oasen.

Related Articles

 1. Hvordan Grow en Rose Topiary
 2. Hvordan lage en Rose Fence Ved hjelp av en Lattice
 3. Hvordan lage flytende Rose Food
 4. Hvordan lage en Stem Topiary Ut av en Live Ivy Ball
 5. Hvordan lage Tall Rose center
 6. Hvordan lage en Rose Tree
 7. Hvordan lage en Wedding Flower Ball
 8. Hvordan lage en Faux Topiary
 9. Hvordan lage en saftig Moss Ball
 10. Hvordan lage en Daisy Topiary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*