Hvordan Landscape steinblokk Steps

Steinblokk skritt legge et terrasser effekt på landskapet. De er et attraktivt tillegg når landskapselementer som omgir dem er gratis til resten av plantings. Det er noen forberedelser til området rundt trinnene som må gjøres før noen landskaps kan gjøres. Når området er forberedt din neste vurdering vil være din plante valg.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle rester fra området rundt steinen trinnene. Du kommer til å forberede en plante seng, og området bør være fri for steiner, steiner og gress (hvis trinnene er i en gressplen.)

2 Bestem bredden på planting området. Som en generell regel, bør det være minst en fot til en fot og en halv bredt som dette vil gi de fleste planter nok plass til å spre seg.

3 Løsne jord med en roterende rorkult eller en pitch gaffel. Du kan bestemme på dette punktet hvis du trenger å legge til noen svart skitt eller kompost til jord. Rake for å gi en jevn og plan overflate til planting sengen.

4 Finn ut hvilken type og antall planter du trenger å plante i dette området. Du må ta hensyn til plassering, enten det er sol eller skygge. Ett attraktivt valg for et skyggefullt område vil være ulike arter av Hosta. En mulighet for solfylte områder ville være roser. Du vil også måtte bestemme om du ønsker å sette i lave evergreens, stauder, ettårige, eller en blanding av ettårige og stauder.

5 Plant dine valg slik at for den anbefalte avstanden mellom plantene. Vann og gjødsle. Legg mulch hele blomsterbedet. Dette vil holde fuktigheten i på varme sommerdager, og det vil også holde ugress nede.

Hint

 • Velge hva du skal plante rundt trinnene er et personlig valg og preferanser. Det avhenger også av hvor mye tid du er villig til å sette inn for å opprettholde dette området. Selvfølgelig vil noen planter krever mer oppmerksomhet og vedlikehold enn andre.

Related Articles

 1. Hvordan Landscape Med Step
 2. Hvordan Landscape Skifer Step
 3. Hvordan Landscape Timber Steps
 4. Hvordan Landscape bakgården ved hjelp Stepping Stones
 5. Hvordan Landscape granitt steinblokker i Front
 6. Hvordan bygge Landscape Timber Steps
 7. Hvordan Landscape lys a Tree
 8. Hvordan Landscape en Hill Yard
 9. Hvordan Landscape en åsside med Rocks
 10. Hvordan Landscape med granitt Kanter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*