Hvordan Lay Block BehandlerDin gangvei gir besøkende deres første inntrykk av hjemmet ditt. Brick utleggere kan utgjøre forskjellen mellom en vanlig gangvei og fantastisk fortauskant appell. For å sikre at oppkjørselen din viser seg så vakkert som mulig, og for å unngå frustrert og bortkastet tid, er det viktig å følge nøye instruksjonene.

Bruksanvisning

Lag ditt Front Walk vakkert Med murstein pavers

En Bestem på design og lage en tegning. De mest populære design er basketweave, fiskebein (45-graders og 90 graders vinkler) og båre. Basketweave utleggere er lett fordi klossene ikke trenger å bli kuttet.

2 Ta ut den eksisterende gangvei. Bruk en slegge og plukke øks for å bryte opp den gamle fortauet. Arbeidet vil være lettere hvis du lager hull eller hull i asfalten slik at du kan bryte og lirke opp bitene.

3 grave ut den nye gangveien området til en dybde på omtrent 8 inches. Legg press-behandlet trelast kanter på hver side. Når implantert, bør toppen av kanter være bare så vidt synlig over gangbanen, så bygge opp området under 6x6 med jord for å oppnå dette synlighet. Hammer stakes eller pigger inn i skitt på utsiden kanten av bordene, til en dybde ca 1 tomme under toppen; gjentas hvert 5 til 6 fot gjenværende i samsvar med avstanden mellom toppene.

4 Hell en 2-tommers nederste laget av stor grus inn i gravde ut området og på toppen av det lå en annen 2 inches av ert grus. Neste lå landskapet plater for å undertrykke ugress og gress. Hell 2 inches av sand på toppen av stoffet, og bruke en screed bord, minst like bred som gangvei, for å jevne ut sand. Husk at kanter bør stige bare litt over gangveien, så holde sanden ca 2 inches under toppen av kanter. Kontroller med et vater at sanden er enda.

5 Lay murstein pavers, trykke dem så tett sammen som mulig. Med en gummihammer, trykker dem godt på plass. Når klossene er på plass, spre sand over dem for å fylle i sprekker og våt gangveien ned. Gratulere deg selv, har du bare bygge en gangvei.

Hint

 • Du kan bruke betong eller murstein kanter, men tre er billigere og den enkleste å install.You kan bruke en jackhammer å bryte opp fortauet, men de er ubehagelig og kan være vanskelig å håndtere.
 • Sørg for å inkludere en drenering skråning fra huset på ca 1/4 tommers per lineær fot.

Related Articles

 1. Hvordan Lay Travertine Behandler
 2. Hvordan Lay Forrigling Behandler på Betong Patios
 3. Hvordan Lay Block Fortau
 4. Hvordan Lay Bluestone Behandler
 5. Hvordan Lay Landskap Behandler 90-graders svinger
 6. Hvordan Lay Fortau Behandler
 7. Hvordan Lay Forrigling Behandler
 8. Hvordan Lay Landskap Behandler i en sirkel
 9. Hvordan Lay Brick Behandler Inside
 10. Hvordan Lay Block på et fotfeste for en Addition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*