Hvordan legge til personvern med en betongblokk Fence

Betongvegger blokkere nysgjerrige øyne og legge privatliv til hagen din eller hagen. Vegg blokker kommer i mange utførelser fra enkle slagg blokker til utsmykkede, kamskjell kanter, vegg steiner. Solid-betong blokker ikke har hull, som gjør slagg blokker, så det er ikke nødvendig å legge capstones eller andre finpuss til veggen topp. Disse solide veggblokker også ikke krever mørtel. I stedet har en enkel mur lim blokkene på plass, noe som minimerer installasjonstiden.

Bruksanvisning

1 Mark veggens omkrets med innsatsen. Stretching hyssing mellom innsatsen knytter dem og skaper guiden for å bygge muren. Rette vegger med noen kurver er enklere å installere ved bruk av betongblokker.

2 Grav en grøft langs merket ut gjerdet med en spade. Gjør grøften en tomme bredere enn betongveggen blokkens bredde. Gjør dybden to tredjedeler blokkens høyde.

3 Fyll grøften med 1 til 2 inches av steinstøv eller fine, betong fylle. Stamping støvet ned skaper et fast underlag, slik at blokkene ikke skifte senere etter du bygger veggen.

4 Sett den første blokken nivå i grøften. Plasser dem slik at de støter tett sammen. Hold blokkene nivå sammen det første kurset, ellers resten av veggen blir ujevn.

5 Skjær en betongblokk i to ved hjelp av en mur sag. Halv blokker begynne og avslutte den andre veggen nivå slik at skjøtene mellom nivåene er utlignet.

6 Spre to perler av betong mur limet langs toppen av det første kurset av blokker. Sett det andre settet med blokker på toppen, utligne leddene. Gjenta denne prosedyren for hvert nivå av veggen, begynner alle andre nivå med et halvt kvartal så leddene forblir forskyvning til veggen når ønsket høyde.

Hint

 • En frittstående betong gjerde krever bare en enkel base. Hvis gjerdet også fungerer som en støttemur eller er innebygget i en skråning, angir det første nivået av blokker og halvparten av høyden av det andre nivå under jordoverflaten for økt stabilitet.
 • En tillatelse er nødvendig i enkelte jurisdiksjoner å lovlig bygge privatliv fekting.

Related Articles

 1. Hvordan legge til tekstur med Paint
 2. Hvordan legge til verdi med et tillegg til ditt hjem
 3. Hvordan legge til Lime Med gjødsel til Grass
 4. Hvordan legge til vanntrykk med en Flushing Toalett
 5. Hvordan legge til en Peis
 6. Hvordan legge til et speil til en Dresser
 7. Hvordan legge til Kyst stil til din stue
 8. Hvordan legge til Skap og Bokhyller til en peis Wall
 9. Hvordan legge til Rails til en Fence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*