Hvordan øke Toalett Flush Trykk

Hvordan øke Toalett Flush Trykk


De fleste amerikanske hjem fortsatt bruke gravitasjonstoaletter som krever vann å bli løst fra over bollen å spyle avfall. Disse toalettene generelt krever svært lite vanntrykk til å operere, men noen ganger kan det være nødvendig å justere vanntrykket. Hvis toalettet tømmes sakte eller ufullstendig, prøve et par metoder for å øke din toalett flush trykk. Justering toalett trykket er enkle nok til å gjøre deg selv og krever ingen spesielle verktøy eller utstyr. Et annet alternativ er å kjøpe et nytt toalett som øker trykket i vannet inne på toalettet tank.

Bruksanvisning

1 Sjekk toalettet tank og andre vannkilder i huset for å sørge for at vannet har ikke vært i drift kontinuerlig. Vann som har kjørt i lang tid kan føre til at vanntrykket å avta, men det bør gå tilbake til det normale etter strømmen har blitt stoppet.

2 Juster toalettet vannforsyning ventil plassert under toalettet tank. Åpne ventilen vil øke hastigheten som vannet kommer inn i toalettet.

3 Løft dupp eller fylle ventil for å øke vannstanden i toalettet tank. Hvis du har en gammel ball float, juster skruen som kobles til vannventil. Hvis flottøren er allerede ved sin maksimale høyde, kan det være mulig å bøye den oppover for å øke fyllingsnivå.

4 Hvis du har en nyere stil påfyllingsventilen, presse fjærklemmen og skyv flyte opp. Denne type fylleventil har en justerbar krave koblet direkte til påfyllingsventilen. Klemme våren vil tillate deg å skyve kragen opp eller ned for å justere vannstanden.

Hint

 • En nyere modell toalett kan være et bedre valg hvis du ønsker å øke din toalett flush press, men holde vannforbruket lavt. Noen nyere modeller kan trykksette vannet inne i toalettet tanken å redusere mengden vann som trengs for å fullføre en flush.
 • Selv om disse metodene vil øke toalett flush press, de også øke mengden av vann som brukes i hver flush.

Related Articles

 1. Hvordan Stopp Toalett Flush Tilbake Splash
 2. Hvordan øke Toalett Flush Strøm
 3. Hvordan Best reparere en Toalett Flush Valve
 4. Hvordan erstatte et toalett Flush Kit
 5. Toalett Problemer med Flushing Trykk
 6. Hvordan er Dual Flush Toalett Ettermontering effektiv?
 7. Hvordan erstatte et toalett Flush Lever
 8. Hvordan erstatte et toalett Flusher
 9. Hvordan endre et toalett Flusher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*